1. Yolande Vesters nieuwe voorzitter Euro-Toques International
  2. De tafelbereiding is terug van nooit helemaal weggeweest: 'Gasten vinden het geweldig'
  3. Locatie bepalend voor bezoek aan restaurantketen
  4. Renaissance Amsterdam Hotel heeft absolute blikvanger te pakken
  5. Hoe excellente service van d'n Berepot een succes maakt
  6. Amsterdam komt met beddenstop voor hotels
  7. Rijdend restaurant Rottertram zoekt eindhalte
  8. Beachclub C. in Noordwijk krijgt 'plonsbad'
  9. Waarom poolcafé De Keu al 40 jaar geen personeelstekort heeft
  10. Hoe ga je om met een noodsituatie in je hotel (en het elders onderbrengen van gasten)?
  11. Pieter Jan Kruithof van De Groene Lantaarn** wint Nationale Hennessy Gastvrijheidsprijs
  12. Haarlem test met vrije openingstijden
  13. Hoe ga je om met mindervalide gasten in je horecazaak?
  14. Dit zijn de finalisten van de Nationale Hennessy Gastvrijheidsprijs
  15. Onderzoek: Gastvriendelijkheid bepalend voor fooi
  1. Hoe ga je om met AI in je horecazaak?
  2. Service Award van Michelin gaat dit jaar naar Sonja Boreas
  3. Hoe ga je om met agressie in de horeca? 'Cruciaal om de juiste signalen tijdig op te merken'
  4. Hoe ga je om met slecht lopend terras? 'Volgend bezoek begint met het afscheid'
  5. Johan Kragtwijk sluit zich aan bij team van De Nederlanden*
  6. Dankzij AI-platform laat Grand Hotel Huis ter Duin medewerkers beter presteren
  7. Hoe ga je om met verdachte gasten in je hotel? 'Dronken, vol adrenaline of erger'
  8. Onderzoek de Zonnebloem: mensen met beperking mijden de horeca
  9. Directe boekingen gestegen, Booking.com belangrijkste boekingskanaal
  10. De Beren lanceert eigen sportsokken
  11. GesponsordHorecaondernemers strijden met Zilveren Kruis tegen huidkanker
  12. Restaurant Gare du Nord stopt na ernstige overlast van buurtgenoten
  13. Ter:Govw hamert op goede sfeer: 'Wij drukken echt geen zes gangen in iemands gezicht'
  14. Restaurant in Oostenrijk rekent 8 euro voor een leeg bord
  15. Susteam moet einde maken aan overlast rond Zwolse horeca