Trompenburg Tuinen & Arboretum
Bistrôt Bryan opent na succesvolle crowdfunding: 'Alles is mogelijk'
Bryan den Dekker droomt al jaren van een eigen horecazaak en deze droom wordt dankzij zijn goedlopende crowdfunding werkelijkheid.
Bryan den Dekker droomt al jaren van een eigen horecazaak en deze droom wordt dankzij zijn goedlopende crowdfunding werkelijkheid.
Thomas van der Meulen, van restaurant Mitts in Amsterdam-Oost, opent een tweede zaak: Papillon.
Jac Rijks (55) en Yora Galjaard (28) openen in april van dit jaar restaurant Polly in Utrecht, aan de Biltstraat. Het duo achter de succesvolle restobar Rosie haalde met succes 90.000 euro op, via crowdfunding.
Horecakoning Won Yip opent Gastropub Rokin 85.
Alleen al in 2024 zijn zo'n 25.000 ondernemers opgelicht.
Wat doe je als horecaondernemer als een klant in financiële nood verkeert of zelfs failliet gaat? Soms heb je wel een vermoeden dat er niet betaald gaat worden. Maar hoe kom je aan je geld als je relatie failliet gaat? Welke acties verkleinen de financiële pijn?