Khalid Oubaha (c) Studio38c

Imperium horecatycoon Khalid Oubaha van ondergang gered

Goed nieuws voor de grootste horecaondernemer van oost-Nederland. Een bankroet voor de 24 horecazaken van Khalid Oubaha is afgewend. Daarmee is de ultieme reddingspoging geslaagd.

Cruisebar The Real Boss start crowdfunding om huid te redden

Cruisebar The Real Boss start crowdfunding om huid te redden

Cruisebar The Real Boss in Den Haag heeft al 142.000 euro opgehaald om hun pand te kopen. Maar dat is niet genoeg.

Ron Blaauw

Ron Blaauw over het op peil houden van marges: 'Gemiddelde besteding is gestegen'

Misschien is de vraag wel actueler dan ooit: hoe houd je als horecabedrijf je marges op peil? Misset Horeca vroeg drie topondernemers naar hun filosofie. We trappen af met Ron Blaauw.

Versoepelde regeling van Belastingdienst voor kleine ondernemers: aanmelden tot 3 december

Versoepelde regeling van Belastingdienst voor kleine ondernemers: aanmelden tot 3 december

De kleineondernemersregeling (KOR) verandert per 1 januari 2025. De Belastingdienst ziet een toename in de populariteit van de regeling: sinds 1 oktober hebben zich al 10.650 kleine ondernemers aangemeld. Aanmelden kan tot 3 december.

Remco Gerritsen (links) geeft het stokje door aan Päivi Hagedoorn (rechts).

Päivi Hagedoorn nieuwe directeur Hotels bij International Hotel Capital Partners

Per 1 januari 2025 is Päivi Hagedoorn directeur Hotels bij International Hotel Capital Partners (IHCP).

René Bogaart in Chez Lou Lou
Foto-credits: Fred Libochant Fotografie

Cash maakt comeback in horeca: 'Als het veilig kan, moet je het gelijk doen'

Cash geld maakt comeback in horeca. Steeds meer horecazaken stoppen met pin-only. Dat constateert Brink's, dé specialist in geldbeheer en betaaloplossingen.