1. Hoe Café D'n Brouwer al kwart eeuw succesvol is
  2. No show: 'Gasten onvoldoende bewust van financiële pijn en gevolgen voor restaurants'
  3. Unieke horecacombinatie aan de A28: wegrestaurant De Lichtmis en McDonald's Zwolle
  4. Prijs Plezier van het Jaar is voor 'pizza driven wijnbar' uit Amsterdam-Noord: Euro Pizza
  5. Het Ros van Twente in De Lutte nieuw lid van Romantik Hotels
  6. Deze horecazaken gingen failliet of sloten de deuren in januari 2025
  7. Edwin Soumang van restaurant One* verkoopt Bistro Two: 'Het was geen gemakkelijke keuze'
  8. Nieuwe ondernemers voor Boutique Hotel Mondragon en restaurant Rootsch
  9. Won Yip: 'Ik wil niet hip, niet trendy. Daar kan ik de kost niet mee verdienen'
  10. Betalen in de horeca steeds duurder: kosten verdubbeld in drie jaar
  11. Restaurant Publique sluit na 10 jaar zijn deuren
  12. Château Wittem en restaurant Julemont per direct dicht; faillissement aangevraagd
  13. Bidfood inspireert op Horecava: 'Duurzaamheid en rendement hand in hand'
  14. KHN: 'In 2024 5 procent omzetgroei, volumegroei bleef uit, verwachtingen positief voor 2025'
  15. FSIN-cijfers foodmarkt: 'Bescheiden omzetgroei 2024 zet door in 2025'
  1. Soenil Bahadoer sluit De Lindehof na 30 jaar; topchef is onderweg naar Hilton in Gemert
  2. 25.000 ondernemers opgelicht in 2024; alarmerend weinig nemen maatregelen
  3. Jaaroverzicht van horecasluitingen in 2024: in gehele branche werd er financiële pijn geleden
  4. Horeca van herstel naar crisis: aantal faillissementen piekt in 2025
  5. Grand café Vanouds in Doetinchem overgenomen
  6. Sterrestaurant Coulisse moet ongewild deuren sluiten
  7. Deze horecazaken gingen failliet of sloten de deuren in december 2024
  8. Kerstmaaltijdboxen ook na corona nog onverminderd populair
  9. Bierprijzen 2025 bekend: ondernemers geconfronteerd met hogere kosten
  10. Rendement verhogen in 2025? Eijsink deelt tips
  11. Deze wetten veranderen voor horecaondernemers per 1 januari 2025
  12. Wat te doen als je klant of opdrachtgever failliet gaat?
  13. Vanaf 2025 btw-vrijstelling voor internationaal ondernemen
  14. Wok to Walk viert 20e verjaardag met eerste sit-in-restaurant
  15. Homie presenteert zichzelf als uitdager van bezorgreuzen