1. De nieuwe Saté Index: vraag jij de juiste prijs voor jouw saté?
  2. Horeca Ontwikkel Platform van start, wat betekent dit voor jou als horecaondernemer?
  3. Van der Valk voor vijfde keer uitgeroepen tot meest duurzame hotelmerk
  4. Na coronaschuld van drie ton weer een bloeiende business: 'Opgeven is er niet bij'
  5. Bistronoom in Woerden heropent na complete make-over
  6. Gemiddelde terugkeerintentie restaurantketens is 77%
  7. Tr3s Tapasbar: 'Gasten komen voor onbeperkt tapas eten voor vaste prijs'
  8. Hotels ontvingen 33 miljoen gasten in 2024
  9. Gespot bij Barracuda: spaarkaart voor vaste tafel in restaurant
  10. Horecaomzet groeide in 2024 met 5,4 procent, maar groei lager dan 2023
  11. Suze van der Horst wil met 'haar' Taco Mundo naar 100 vestigingen in 2027
  12. Waarom Het Oude Dykhuys al een halve eeuw bestaat en iedereen er zo lang werkt
  13. Rob Michielsen kiest voor rookvrij terras: 'Ik wil een rookvrije werkplek voor mijn medewerkers'
  14. IHG Hotels & Resorts neemt Ruby over en mikt op wereldwijde uitbreiding
  15. Ondernemers achter De Druif nemen café De Reiger over
  1. Leonardo Hotels start in Maastricht met reeks transformaties Eden hotels
  2. Hoe Café D'n Brouwer al kwart eeuw succesvol is
  3. No show: 'Gasten onvoldoende bewust van financiële pijn en gevolgen voor restaurants'
  4. Unieke horecacombinatie aan de A28: wegrestaurant De Lichtmis en McDonald's Zwolle
  5. Prijs Plezier van het Jaar is voor 'pizza driven wijnbar' uit Amsterdam-Noord: Euro Pizza
  6. Het Ros van Twente in De Lutte nieuw lid van Romantik Hotels
  7. Deze horecazaken gingen failliet of sloten de deuren in januari 2025
  8. Edwin Soumang van restaurant One* verkoopt Bistro Two: 'Het was geen gemakkelijke keuze'
  9. Nieuwe ondernemers voor Boutique Hotel Mondragon en restaurant Rootsch
  10. Won Yip: 'Ik wil niet hip, niet trendy. Daar kan ik de kost niet mee verdienen'
  11. Betalen in de horeca steeds duurder: kosten verdubbeld in drie jaar
  12. Restaurant Publique sluit na 10 jaar zijn deuren
  13. Château Wittem en restaurant Julemont per direct dicht; faillissement aangevraagd
  14. Bidfood inspireert op Horecava: 'Duurzaamheid en rendement hand in hand'
  15. KHN: 'In 2024 5 procent omzetgroei, volumegroei bleef uit, verwachtingen positief voor 2025'