René Bogaart in Chez Lou Lou
Foto-credits: Fred Libochant Fotografie

Cash maakt comeback in horeca: 'Als het veilig kan, moet je het gelijk doen'

Cash geld maakt comeback in horeca. Steeds meer horecazaken stoppen met pin-only. Dat constateert Brink's, dé specialist in geldbeheer en betaaloplossingen.

Nieuw luxury lifestyle hotel De Plesman opent in Den Haag

Nieuw luxury lifestyle hotel De Plesman opent in Den Haag

De Plesman, een luxe lifestyle hotel in het iconische voormalige KLM-hoofdkantoor in Den Haag, opent in het voorjaar van 2025. Dit monumentale pand, ontworpen in 1939 door architect Dirk Roosenburg, krijgt hiermee een nieuw leven, geïnspireerd door de pioniersgeest van KLM-oprichter Albert Plesman.

Yves van Westreenen in restaurant De Tapperij.

Restaurant Waterproef in Den Haag heeft de deuren gesloten

Restaurant Waterproef in Den Haag is gesloten. Het aan de Scheveningse Tweede Binnenhaven gelegen restaurant van Yves van Westreenen was zaterdag 24 augustus voor het laatst geopend.

Avignon Capital verkoopt Staybridge Suites Hotel in Den Haag

Avignon Capital verkoopt Staybridge Suites Hotel in Den Haag

Avignon Capital verkoopt Hotel Staybridge Suites the Hague Parliament aan de Lange Vijverberg in Den Haag. Het Staybridge Suites the Hague Parliament hotel, gelegen op een prominente plek aan de Lange Vijverberg, is verkocht aan een buitenlands particulier beleggingsvehikel.

Bayonne Restobar in Den Haag overgenomen door twee hotello's

Bayonne Restobar in Den Haag overgenomen door twee hotello's

Bayonne Restobar aan Anna Paulownaplein in Den Haag, krijgt een frisse wind. De nieuwe eigenaren Sven Pullens (29) en Robbert de Vreede (30) - beiden alumni van de Hotelschool Den Haag - brengen een vernieuwde kaart vol Franse en Spaanse invloeden.

De Beren opent een nieuw restaurant in de Haagse wijk Ypenburg

De Beren opent een nieuw restaurant in de Haagse wijk Ypenburg

Na maanden van intensief bouwen en voorbereiden is het eindelijk zover: De Beren Den Haag - Ypenburg opent haar deuren. Het nieuwe restaurant, gelegen in het gebouw van Pathé Ypenburg, is het resultaat van een droom die werkelijkheid wordt voor Dobias en Mariëlle Hoogervorst.