Beste groentechef van België kookt bij Bolenius** in Amsterdam

Beste groentechef van België kookt bij Bolenius** in Amsterdam

Het platform We're Smart zet in op samenwerking tussen de beste groentechefs ter wereld door ze te stimuleren samen voor gasten te gaan koken.

Luc Kusters van Bolenius gaat koken voor gasten Keukenhof

Luc Kusters van Bolenius gaat koken voor gasten Keukenhof

Chef en ondernemer Luc Kusters van sterrestaurant Bolenius gaat vanaf dit voorjaar koken voor bezoekers van De Keukenhof. Hij maakt een speciaal Keukenhofdiner van zes gangen met alleen duurzame en puur Nederlandse ingrediënten.

Xavier Giesen (Bolenius) verlaat Amsterdam en keert terug naar Brabant

Xavier Giesen (Bolenius) verlaat Amsterdam en keert terug naar Brabant

Xavier Giesen, SVH Meestergastheer en mede-eigenaar van Bolenius, heeft Amsterdam na 25 jaar verlaten voor een terugkeer naar zijn geboortegrond. Brabant.

Nelson Tanate, Thérèse Boer, Stefan de Wilde, Jonnie Boer.

De Librije wint weer Restaurant Award. Wie nog meer?

De winnaars van de zesde editie van de Restaurant Awards van Heerlijk.nl zijn bekend. De Librije*** (Zwolle) is voor de zesde keer op rij uitgeroepen tot 'Beste Restaurant van Nederland' en bereikt daarmee een unieke positie. .Zarzo wint twee awards en ook Alma valt in de prijzen.

De Restaurant Awards 2019: alle winnende restaurants op een rij

De Restaurant Awards 2019: alle winnende restaurants op een rij

De Librije***is voor de vijfde keer op rij verkozen tot het 'Beste Restaurant van Nederland'. De 500 beste chefs van Nederland beoordelen elkaar in deze verkiezing. De Restaurant Awards 2019 is een initiatief van Heerlijk.nl. Lees hier ook wie de overige categorie-winnaars zijn.

 Nieuwe Gastronomie Opleiding door Alliance Gastronomique van start

Nieuwe Gastronomie Opleiding door Alliance Gastronomique van start

De nieuwe Gastronomie Opleiding is op 10 september van start gegaan. Deze opleiding is door de Alliance Gastronomique, in de personen van Xavier Giesen (Bolenius*) en Onno Kokmeijer (Ciel Bleu**), in samenwerking met de SVH ontwikkeld.