Rendement verhogen in 2025? Eijsink deelt tips

Rendement verhogen in 2025? Eijsink deelt tips

Het nieuwe jaar biedt de horeca kansen om verder te groeien, ondanks bekende obstakels zoals krappe marges en een tekort aan personeel.

De Smart Cuisine-filosofie in de praktijk, hier te zien in restaurant 't VeerHuys

De Smart Cuisine-filosofie: minder mensen, meer marge, effectievere mise-en-place

De manier van werken in de professionele keuken moet grondig worden herzien. Dat vindt SVH Meesterkok Anton Dijk, die al twintig jaar schaaft aan zijn Smart Cuisine-filosofie. 'Er móet verandering komen, anders gaat ons vak kapot.'

Restaurant Dignità en Boutique Hotel de Leijhof winnen Lightspeed Hospitality Awards 2024

Restaurant Dignità en Boutique Hotel de Leijhof winnen Lightspeed Hospitality Awards 2024

Kassa- en betaalplatform Lightspeed organiseerde de tweede editie van de Lightspeed Hospitality Awards in The Anthony Hotel in Utrecht.

De keuken van Bunkr, AI-restaurant in Eindhoven

Eerste AI-restaurant van Nederland gaat verder als evenementenlocatie

BUNKR, het eerste AI-restaurant van Nederland, stopt ermee. Een klein jaar geleden opende in Eindhoven het restaurant van de toekomst. Met volwaardige inzet van kunstmatige intelligentie moest de gastbeleving er compleet anders uit komen te zien. Aan dat experiment komt nu dus een eind.

Terugfluiten Booking biedt mogelijkheden hotels directe inkomsten te verhogen

Terugfluiten Booking biedt mogelijkheden hotels directe inkomsten te verhogen

Europese autoriteiten hebben Booking onlangs teruggefloten om de regel die hotels verbiedt om lagere prijzen aan te bieden op hun eigen websites dan op hun platform. Dit biedt mogelijkheden voor hotels om hun directe inkomsten te verhogen. Jeroen Stovers van RoomRaccoon legt uit hoe.

Revolutie in de hotelsector: AI zorgt voor kostenbesparing

Revolutie in de hotelsector: AI zorgt voor kostenbesparing

In een wereld waar efficiëntie en precisie cruciaal zijn, staat de hotelsector voor een uitdaging: hoe kunnen ze de kwaliteit van schoonmaakdiensten handhaven terwijl ze kosten besparen en de werkdruk verminderen? Thijs Bour, CTO van Miqa, heeft een baanbrekende AI-oplossing ontwikkeld die de conventionele methoden van kamerinspectie radicaal verandert.