Automatisering

Rendement verhogen in 2025? Eijsink deelt tips

Het nieuwe jaar biedt de horeca kansen om verder te groeien, ondanks bekende obstakels zoals krappe marges en een tekort aan personeel.

De Smart Cuisine-filosofie in de praktijk, hier te zien in restaurant 't VeerHuys
Financieel gezond

De Smart Cuisine-filosofie: minder mensen, meer marge, effectievere mise-en-place

De manier van werken in de professionele keuken moet grondig worden herzien. Dat vindt SVH Meesterkok Anton Dijk, die al twintig jaar schaaft aan zijn Smart Cuisine-filosofie. 'Er móet verandering komen, anders gaat ons vak kapot.'

Automatisering

Restaurant Dignità en Boutique Hotel de Leijhof winnen Lightspeed Hospitality Awards 2024

Kassa- en betaalplatform Lightspeed organiseerde de tweede editie van de Lightspeed Hospitality Awards in The Anthony Hotel in Utrecht.

De keuken van Bunkr, AI-restaurant in Eindhoven
Automatisering

Eerste AI-restaurant van Nederland gaat verder als evenementenlocatie

BUNKR, het eerste AI-restaurant van Nederland, stopt ermee. Een klein jaar geleden opende in Eindhoven het restaurant van de toekomst. Met volwaardige inzet van kunstmatige intelligentie moest de gastbeleving er compleet anders uit komen te zien. Aan dat experiment komt nu dus een eind.

Digitalisering

Terugfluiten Booking biedt mogelijkheden hotels directe inkomsten te verhogen

Europese autoriteiten hebben Booking onlangs teruggefloten om de regel die hotels verbiedt om lagere prijzen aan te bieden op hun eigen websites dan op hun platform. Dit biedt mogelijkheden voor hotels om hun directe inkomsten te verhogen. Jeroen Stovers van RoomRaccoon legt uit hoe.

Automatisering

Revolutie in de hotelsector: AI zorgt voor kostenbesparing

In een wereld waar efficiëntie en precisie cruciaal zijn, staat de hotelsector voor een uitdaging: hoe kunnen ze de kwaliteit van schoonmaakdiensten handhaven terwijl ze kosten besparen en de werkdruk verminderen? Thijs Bour, CTO van Miqa, heeft een baanbrekende AI-oplossing ontwikkeld die de conventionele methoden van kamerinspectie radicaal verandert.

  1. Hotels kunnen operationele kosten aanpakken met behulp van technologie
  2. Maak gepersonaliseerde gastvrijheid mogelijk met 360° gastprofielen
  3. Horeca & technologie: voordelen van een gebundelde aanpak
  4. Eerste AI-restaurant van Nederland opent binnenkort: dit is hoe het precies werkt
  5. Je kunt AI prima inzetten als oproepkracht
  6. Horecatrends: opkomst elixers, Gen-Z en botanische gastronomie
  7. Robèr Willemsen: 'We zullen toekomstbestendig moeten ondernemen'
  8. Erik-Jan Ginjaar: 'Laat de computer het corveewerk doen'
  9. Geld overmaken in het café door je telefoon op iemand te richten
  10. Nocto lanceert social media platform voor horeca in Rotterdam
  11. 'Horeca moet zich beschermen tegen cybercriminaliteit'
  12. Het is tijd voor een vernieuwd Van Hessen
  13. Maak je horecameubilair circulair met software
  14. 44% horeca heeft personeelstekort: lonen omhoog en betere voorwaarden
  15. Geautomatiseerde snackbar produceert 450 producten per uur
  1. GesponsordCarl Jacobs: '91% automatiseert back-of-house. Wat doe je eerst?'
  2. NTF introduceert nieuwe bestelzuil voor nog meer gemak
  3. Terras Kickstart 2021: 'Digitale maatschappij vraagt om nieuw soort horeca'
  4. Digitalisering en duurzaamheid bieden horeca perspectief
  5. Horeko bereidt ondernemers voor op herstart met gratis webinars
  6. 10 ontwikkelingen die door corona zijn versneld
  7. Jos Muller: Ik kies voor mensen in de horeca
  8. AnyTyme Ommen over bestelzuil: 'Systeem staat als een dijk'
  9. Video: Robotarm voor de horecakeuken
  10. Ook robots in Amersfoortse cafetaria
  11. Eerste grote fastfoodketen laat robot friet en hamburgers bakken
  12. Robots in de bediening bij de nieuwste Big Bread Kitchen in Tiel
  13. Ceo Matthijs Welle wil met Mews het grootste PMS in de markt worden
  14. Digitale middelen kunnen hotellerie weer op gang helpen
  15. Hoe kunnen hoteliers zorgen voor meer directe boekingen?