Buitenplaats Sonsbeek (Stadsvilla - & Ketelhuis Sonsbeek)
Rendement verhogen in 2025? Eijsink deelt tips
Het nieuwe jaar biedt de horeca kansen om verder te groeien, ondanks bekende obstakels zoals krappe marges en een tekort aan personeel.
Het nieuwe jaar biedt de horeca kansen om verder te groeien, ondanks bekende obstakels zoals krappe marges en een tekort aan personeel.
De manier van werken in de professionele keuken moet grondig worden herzien. Dat vindt SVH Meesterkok Anton Dijk, die al twintig jaar schaaft aan zijn Smart Cuisine-filosofie. 'Er móet verandering komen, anders gaat ons vak kapot.'
Kassa- en betaalplatform Lightspeed organiseerde de tweede editie van de Lightspeed Hospitality Awards in The Anthony Hotel in Utrecht.
BUNKR, het eerste AI-restaurant van Nederland, stopt ermee. Een klein jaar geleden opende in Eindhoven het restaurant van de toekomst. Met volwaardige inzet van kunstmatige intelligentie moest de gastbeleving er compleet anders uit komen te zien. Aan dat experiment komt nu dus een eind.
Europese autoriteiten hebben Booking onlangs teruggefloten om de regel die hotels verbiedt om lagere prijzen aan te bieden op hun eigen websites dan op hun platform. Dit biedt mogelijkheden voor hotels om hun directe inkomsten te verhogen. Jeroen Stovers van RoomRaccoon legt uit hoe.
In een wereld waar efficiëntie en precisie cruciaal zijn, staat de hotelsector voor een uitdaging: hoe kunnen ze de kwaliteit van schoonmaakdiensten handhaven terwijl ze kosten besparen en de werkdruk verminderen? Thijs Bour, CTO van Miqa, heeft een baanbrekende AI-oplossing ontwikkeld die de conventionele methoden van kamerinspectie radicaal verandert.