Heineken Hoek wordt The Diamond Amsterdam met café, hotel en club

Heineken Hoek wordt The Diamond Amsterdam met café, hotel en club

De herbouw van de in 2021 gesloopte Heineken Hoek is begin 2022 gestart en moet eind dit jaar gereed zijn. En nu maken exploitanten Won Yip, Martin Nijdam en hotelbedrijf EHM Group eindelijk de invulling bekend van wat straks The Diamond Amsterdam gaat heten. In het complex komen een grand café, steakhouse, table d'hôte, exclusieve club en een hotel met 36 kamers.

Won Yip (foto's: Diederik van der Laan / Dutch Photo Agency)

Horecatyconen Won Yip en Ad Schaap openen samen horecazaak

Horecatyconen Won Yip en Ad Schaap gaan samen een nieuwe horecazaak openen. '020 en 010 slaan de handen ineen', aldus Won Yip.

Won Yip (c) Diederik van der Laan

Won Yip: 'Worden kapot geconcurreerd met eigen belastinggeld'

De horeca spreekt van oneerlijke concurrentie door GGD's die met belastinggeld tegen hoge uurlonen personeel werven. De sector vreest bij de nieuwe vaccinatiecampagne daardoor weer personeel kwijt te raken, schrijft het AD.

Horecaondernemers over storm: het leek wel op de lockdown

Horecaondernemers over storm: het leek wel op de lockdown

Storm Eunice heeft niet alleen voor veel materiële schade gezorgd in Nederland, ook de horeca kreeg met een nieuwe tegenslag te maken. Kroegen en clubs mochten vrijdag voor het eerst weer tot 01.00 uur open blijven. Maar van een enigszins normale avond was absoluut geen sprake.

Khalid Oubaha en Won Yip: ondanks storm, open tot 01:00 uur

Khalid Oubaha en Won Yip: ondanks storm, open tot 01:00 uur

Scholen, dierentuinen, veerdiensten, prik- en testlocaties sluiten vanmiddag de deuren vanwege de storm Eunice, maar het gros van de horeca houdt de deuren open op de eerste dag van de verdere versoepelingen. Horecazaken mogen de deuren vanaf vandaag open houden tot 01:00 uur.

Horecaprijzen tot 10 procent hoger: 'We leggen graag uit waarom we wel moeten'

Horecaprijzen tot 10 procent hoger: 'We leggen graag uit waarom we wel moeten'

Veel horecaondernemers hebben recent de prijzen op de menu- en drankkaart verhoogd. 'We moeten wel', reageren horecaondernemers Ahmed Baglari, Laurens Meijer en Rien Mol. 'De energienota, personeelskosten, bierprijzen, grondstoffen, alles is in prijs fors omhoog gegaan.'