grow Recruitment
Hoe ga je om met slecht lopend terras? 'Volgend bezoek begint met het afscheid'
Voor de serie 'Hoe ga je om met..' van Misset Horeca deelt horeca-adviseur Franck Evers zijn tips over hoe om te gaan met een slecht lopend terras.
Voor de serie 'Hoe ga je om met..' van Misset Horeca deelt horeca-adviseur Franck Evers zijn tips over hoe om te gaan met een slecht lopend terras.
Voor de serie 'Hoe ga je om met..' van Misset Horeca deelt ondernemer Jimmy Devilee zijn tips over hoe om te gaan met diefstal in je zaak of op het terras.
Wat zijn de belangrijkste gastvrijheidslessen die je nieuwe medewerkers meegeeft in het terrasseizoen? We vroegen het horecaondernemers en zetten de top-10 op een rij.
Het komt steeds meer voor: rookvrije terrassen. Onderzoek wijst uit dat twee van de drie Nederlanders een rookvrije locatie gastvrij vindt. Niet gek dat ondernemers daar in mee gaan. Twee ondernemers over het uitbannen van peuken in hun zaak.
Frank Heijneman, gastvrijheidstrainer van Gast is Koning, geeft de lezers van Misset Horeca praktische tips voor een positieve terraservaring.
Hoe werk je nieuw terraspersoneel in? Misset Horeca zet alle tips voor je op een rij.