Mario Ridder

Mario Ridder opent brasserie Lalou in Delft: 'Het wordt ongecompliceerd en lekker'

Chef-kok Mario Ridder (52) opent in november Lalou in Delft. Waar aan de Spoorsingel restaurant Einstein was gevestigd, komt in hetzelfde monumentale pand een brasserie. De horecagelegenheid zal bestaan uit drie compartimenten: een wijnlounge, bruine kroeg en een eetzaal.

Parkheuvel in Rotterdam

Parkheuvel** wacht grote verbouwing: 'We gaan terug naar 40, 50 couverts'

Restaurant Parkheuvel in Rotterdam** gaat groots en grondig verbouwd worden, waarschijnlijk in 2026. De zaak sluit dan tijdelijk.

Gerecht van Erik en Julien van Loo - Parkheuvel. Fotocredits Lyan van Furth - LVFFood

Nederlander Lyan van Furth uitgeroepen tot 'Food Photographer of the Year'

Lyan van Furth is voor de derde keer benoemd tot 'Food Photographer of the Year' door 't internationale fotografieplatform Foodelia. Elk jaar zoekt een jury uit duizenden inzendingen de sterkste culinaire foto's ter wereld.

Jannis en Claudia Brevet van Inter Scaldes

21 Nederlandse restaurants tussen selectie van La Liste 2022

Het Franse La Liste heeft La Liste 2022 van de 1000 beste restaurants wereldwijd onthuld. Tussen deze illustere namen bevinden zich 21 Nederlandse restaurant. Inter Scaldes heeft in de lijst 1,5 punt voorsprong op de tweede Nederlandse notering; De Librije.

Erik van Loo

Erik van Loo van Parkheuvel** kookt bij Eric Swaghoven van Valuas*

Meesterkoks Erik van Loo en Eric Swaghoven, eigenaren en chefs van respectievelijk Parkheuvel** en Valuas*, verenigen hun kookkunsten en zullen op 8, 9 en 10 december, bij Valuas in Venlo, een zesgangendiner serveren.

Restaurant Week in coronatijd duurt hele maand

Restaurant Week in coronatijd duurt hele maand

De Restaurant Week wordt verlengd. De actie periode die dinsdag start duurt vanwege corona een hele maand, van 1 tot 30 september 2020. De standaard prijs voor een driegangendiner bij een van de 500 deelnemers bedraagt 28,50 euro.