Dankzij AI-platform laat Grand Hotel Huis ter Duin medewerkers beter presteren

Dankzij AI-platform laat Grand Hotel Huis ter Duin medewerkers beter presteren

Grand Hotel Huis ter Duin zocht een flexibele en toegankelijke manier om medewerkers effectief te trainen, ongeacht functie of locatie. De oplossing: MobieTrain, een AI-gedreven all-in-one platform waarmee online teams beter kunnen leren, communiceren en presteren. 

Brandon de Bruin

Souschef Brandon de Bruin van De Kromme Dissel* wint halve finale Benelux van Chef Balfegó 2024

Brandon de Bruin, souschef van sterrestaurant De Kromme Dissel* in Heelsum, is winnaar geworden van de Benelux halve finale van de Chef Balfegó 2024 competitie.

Welke wijnopleidingen zijn er en waarvoor leiden ze op?

Welke wijnopleidingen zijn er en waarvoor leiden ze op?

Er zijn veel wijnopleidingen en nog meer opleidingsinstituten je ziet haast door de bossen de boom niet meer. Van SDEN tot SVH, Peter Klosse of WSET, die opleidingen voor elk niveau bieden tot de recent geaccrediteerde HBO opleiding van Wineflight. Welke is nu geschikt voor jouw niveau en wensen. Een overzicht van wijnopleidingen.

Mijlpaal voor House of Hospitality en DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station

Mijlpaal voor House of Hospitality en DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station

De hotellerie profiteert optimaal van de samenwerking met Stichting House of Hospitality. Zo kijkt partner DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station met voldoening terug op vijf jaar partnership. Ook is er een bijzondere mijlpaal.

Eerste plant-based chefs slagen met vlag en wimpel voor hun diploma

Eerste plant-based chefs slagen met vlag en wimpel voor hun diploma

Stichting Vakbekwaamheid Horeca (SVH) levert in samenwerking met Kookstudio Thorn de eerste groep cursisten af die een plant-based chef opleiding hebben afgerond.

fotograaf: Bas van Zetten

Einde personeelstekort in zicht? Koksstudenten zijn booming

Dat het Horeca & Toerisme College in Nieuwegein noodgedwongen een nieuwe instructiekeuken heeft moeten bouwen, kan wel eens heel erg goed nieuws zijn voor de horeca. De koksopleiding op ROC's in heel Nederland zien een toename van koksstudenten. Kortom: er komt een vloedgolf aan nieuwe koks aan.