V.l.n.r. Paul Labruijere, Leon Vermaire, Jessica en Rutger van der Weel. Foto-credits Jan de Carpentier, Limit fotografie.

Jessica en Rutger van der Weel dragen restaurant Katseveer over aan medewerkers

Jessica en Rutger van der Weel dragen hun restaurant Katseveer in het Zeeuwse Wilhelminadorp per 1 oktober 2022 over aan hun medewerkers maître-sommelier Paul Labruijere en souschef Leon Vermaire. Zij nemen ook de exploitatie van het boven het restaurant gelegen appartement Zilte Lucht over.

Zeven Zeeuwse chefs zetten samen 4D eetervaring op touw

Zeven Zeeuwse chefs zetten samen 4D eetervaring op touw

Zeven restaurants uit Zeeland waaronder drie met en Michelinster organiseren samen een 4d eetervaring. De zeven restaurants - verenigd in 'Restaurant Zeeland' - organiseren vaker gezamelijke diners maar nog nooit een 4D variant.

Zeven Zeeuwse restaurants: eerste gezamenlijke evenement

Zeven Zeeuwse restaurants: eerste gezamenlijke evenement

Zeven toprestaurants uit Zeeland, verenigd in RestaurantZeeland.nl, organiseren hun eerste culinaire evenement. Drie van deze zeven restaurants zijn in bezit van een Michelinster: Vlasbloemeken, Katseveer en Spetters.

Zeven Zeeuwse restaurants: gezamenlijke website

Zeven Zeeuwse restaurants: gezamenlijke website

Zeven Zeeuwse restaurants hebben hun krachten gebundeld op de website RestaurantZeeland.nl. Op deze site presenteert elk restaurant zijn eigen aanbod. Het gaat om: Bij Kees, De Gespleten Arent, De Kleine Toren van Baarland, Mezger, Scherp, Katseveer* en 't Vlasbloemeken.

Foto's: Katseveer kookt op drijvend ponton in Oosterschelde

Foto's: Katseveer kookt op drijvend ponton in Oosterschelde

Rutger en Jessica van der Weel, eigenaren van sterrestaurant Katseveer in Wilhelminadorp, kookten begin augustus 2018 op een drijvend ponton midden op de Oosterschelde in Zeeland. Dit levert mooie beelden op...

Rutger en Jessica van der Weel van sterrestaurant Katseveer

Sterrestaurant Katseveer gaat koken op ponton in de Oosterschelde

Rutger en Jessica van der Weel, eigenaren van sterrestaurant Katseveer in Wilhelminadorp, hebben weer een bijzondere activiteit toegevoegd aan hun repertoire. Ze gaan voor 100 gasten koken op een drijvend ponton