grow Recruitment
Stappenplan voor re-integratie langdurig zieke werknemers
UWV heeft een stappenplan ontwikkelt waarbij je als werkgever ziet welke stappen je moet zetten bij de re-integratie van langdurig zieke werknemers.
UWV heeft een stappenplan ontwikkelt waarbij je als werkgever ziet welke stappen je moet zetten bij de re-integratie van langdurig zieke werknemers.
Hanneke Schouten (65) runt al 25 jaar lang in haar eentje restaurant Bouchon du Centre, in het centrum van Amsterdam.
Werknemers in zorg en horeca ervaren het vaakst ongewenst gedrag op het werk.
Als er sprake is van een hoog ziekteverzuim bij een horecamedewerker, dan is het tijd voor een gesprek.
Enigszins verborgen in het centrum van Amsterdam huist al 40 jaar poolcafé De Keu. Mede-eigenaar Bas van der Voort over het succes van niets veranderen en hoe de grootste brouwerij van Nederland zijn gelijk bevestigt.
Ondernemers verwachten in 2025 meer personeel aan te nemen, maar zijn minder positief dan een jaar geleden. Het meest negatief zijn ondernemers in de horeca.