grow Recruitment
Restaurant Summum in Zeewolde opent dankzij crowdfunding
Horecaondernemers Lars en Joëlla Dekens hebben al 76.245 euro opgehaald voor hun nieuwe restaurant Summum.
Horecaondernemers Lars en Joëlla Dekens hebben al 76.245 euro opgehaald voor hun nieuwe restaurant Summum.
Dinsdag 24 september werd tijdens de horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam op het Euro-Toques Kookpodium gestreden om de 'Minder Zout, Meer Smaak-Award' 2024.
Maandag 23 september werd tijdens de horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam op het Euro-Toques Nederland Kookpodium gestreden om de Restaurantprijs 2024.
De kandidaten in de finale van de PALUX Innovation Award International 2024 by Euro-Toques zijn bekend gemaakt. De prijs is in het leven geroepen om de jonge getalenteerde chefs binnen restaurantvereniging Euro-Toques een podium te geven.
Tijdens horecvakbeurs BBB vindt ook Folie Culinaire plaats. Dit biedt een compleet overzicht van (non)food, wijn en overige producten en services uit het hogere segment.
Tijdens een lunch bij restaurant De Dyck in Woubrugge werden twee nieuwe leden van restaurantvereniging Euro-Toques Nederland geïnaugureerd.