Frans Knaapen (bron: De Swaen/familie Knaapen)

Horecaondernemer Frans Knaapen (De Swaen en De Lindehof) overleden

Horeca-ondernemer Frans Knaapen is op 65-jarige leeftijd overleden. In 1995 opende hij toprestaurant De Lindehof in Nuenen, waarna hij als eigenaar en gastheer een nieuw en succesvol avontuur aanging De Swaen in Oisterwijk.

Gijs Hoevenaars

Keukenchef van De Lindehof** slaat vleugels uit en opent eigen zaak

Gijs Hoevenaars, keukenchef van De Lindehof** in Nuenen, vertrekt bij het restaurant van Soenil Bahadoer om zijn eigen zaak te openen. Na 18 jaar bij De Lindehof staat hij straks op eigen benen onder de naam Muggels by Gijs in Uden.

Soenil Bahadoer

Soenil Bahadoer weer op pad met streetfood truck: 'Wil voor alle portemonnees koken'

Soenil Bahadoer, chef van tweesterrenrestaurant De Lindehof in Nuenen, heeft grote plannen met zijn op maat gemaakte foodtruck. Hij wil er niet alleen zakelijke events mee draaien, hij hoopt met het streetfood-busje óók een nieuwe generatie gasten aan zich te binden.

Alex Koelewijn, voorzitter Dupan, Soenil Bahadoer, Martin Kruithof, Patron-cuisinier De Lindehof in Nuenen en Michel van der Kroft, Meesterkok restaurant ’t Nonnetje in Harderwijk.

Soenil Bahadoer verkozen tot Paling Patron

Soenil Bahadoer van tweesterrenrestaurant De Lindehof in Nuenen, is door Stichting Dupan uitgeroepen tot Paling Patron voor 2022/23.

De Lindehof heeft Sommelier van het Jaar 2022 in huis

De Lindehof heeft Sommelier van het Jaar 2022 in huis

Tweesterrenrestaurant De Lindehof in Nuenen van Soenil Bahadoer heeft de Proefschrift Sommelier van het Jaar 2022 aan het werk. Sommelier Anthony de Beir heeft de oorkonde in ontvangst mogen nemen.

Edgaras Razminas (Foto Corina van Manen)

Edgaras Razminas, sommelier van het jaar, weg bij De Lindehof

Edgaras Razminas (33), door Michelin in 2021 bekroond tot sommelier van het jaar, gaat uit dienst bij tweesterrenrestaurant De Lindehof in Nuenen. Zijn werkzaamheden in het restaurant van Soenil Bahadoer heeft Razminas een tijd geleden al neergelegd. Hij zoekt een andere uitdaging in de horeca.