Hotelschool The Hague
Instructierecht in de horeca: 'Is kwartier voor tijd aanwezig betaalde arbeid?'
Tijdens het PersoneelSymposium op Horecava krijgen horecaondernemers praktische handvatten om teams beter te laten presteren.
Tijdens het PersoneelSymposium op Horecava krijgen horecaondernemers praktische handvatten om teams beter te laten presteren.
KHN en vakbonden De Horecabond en het CNV zijn in oktober 2024 een nieuwe horeca-cao overeengekomen. Deze horeca-cao loopt van 1 januari 2025 tot en met 31 december 2026.
Het kan voorkomen dat je medewerkers hebt verzocht meer werkzaamheden te verrichten dan afgesproken. Er is dan sprake van overwerk.
In de horeca kan sprake zijn van plus- of minuren. Hoe moet je daar als werkgever volgens de cao mee omgaan?
Wat gaat er landelijk veranderen voor horecaondernemers op gebied van wet- en regelgeving? Dit zijn die nieuwe wetten en regels die ingaan op 1 januari 2025.
Alex Verburg (57) is eigenaar van de succesvolle horecazaken Gusto, Oliva, Post en Het Gemaal.