Camille Oostwegel - foto: Guy Houben

Camille Oostwegel zelf nieuwe directeur/gastheer op Château St. Gerlach

Naast zijn rol als algemeen directeur van Oostwegel Collection, is eigenaar van het bedrijf Camille Oostwegel nu ook directeur/gastheer van Château St. Gerlach. Hij zal minstens een jaar deze dubbele rol vervullen, en mogelijk langer. 'Ik kan het iedere ondernemer aanraden ook weer eens in de operatie te zitten.'

Artist impression van het heringerichte gebied tussen het bestaande Kruisherenhotel (rechts) en De Stuers (links).

Kruisherenhotel koopt naastgelegen pand en voegt 50 kamers toe

Met de aankoop van een pand naast Kruisherenhotel in Maastricht gaat een langgekoesterde wens van Oostwegel Collection in vervulling. In dat monumentale pand en erachter geplande nieuwbouw breidt het vijfsterrenhotel over een paar jaar uit met 50 kamers en een restaurant.

Château St. Gerlach likt wonden na watersnoodramp: 'Herstel duurt maanden'

Château St. Gerlach likt wonden na watersnoodramp: 'Herstel duurt maanden'

Net als veel andere horeca in Zuid-Limburg is ook een aantal huizen van Oostwegel Collection zwaar getroffen door de watersnoodramp van vorige week. Vooral Château St. Gerlach is fors beschadigd, laat Camille Oostwegel weten. 'We hopen in oktober weer volledig open te zijn.'

Robert Levels volgt Gilbert von Berg op bij Château Neercanne

Robert Levels volgt Gilbert von Berg op bij Château Neercanne

Robert Levels is de nieuwe chef de cuisine van Château Neercanne in Maastricht. Hij volgt per 1 mei Gilbert von Berg op, die zijn eigen restaurant begint. Robert Bisschoff wordt de nieuwe maître d'hôtel, hij is nu nog sous-maître.

Camille Oostwegel

Camille Oostwegel nieuwe afgevaardigde van Relais & Châteaux

Camille Oostwegel, eigenaar en algemeen directeur van Oostwegel Collection, is verkozen tot de nieuwe afgevaardigde van Relais & Châteaux voor de delegatie Benelux, Oost-Europa en Scandinavië.

Margo Reuten

Relais & Chateaux: chefs maken box voor jaarwisseling

Box voor jaarwisseling. De kerstboxen zijn nog maar net de deur uit nu drie chefs van Relais & Châteaux zich - net als veel collega's - richten op een smakelijke jaarwisseling. 'Als er niet gefeest kan worden, dan tenminste wel lekker gegeten.'