Silver Beachclub failliet verklaard
De Silver Beachclub op de boulevard van Scheveningen is failliet.
De Silver Beachclub op de boulevard van Scheveningen is failliet.
The Bar is een nieuwe tapas- en cocktailbar in het hart van Bergen op Zoom. Het stijlvolle concept met een wereldse flair is gevestigd in Hotel de Draak.
Misschien is de vraag wel actueler dan ooit: hoe houd je als horecabedrijf je marges op peil? Misset Horeca vroeg drie topondernemers naar hun filosofie. Dit is deel twee, met de meest recente winnaar van onze Terras Top 100.
Chef's Pencil analyseerde 3.500 sterrenrestaurants in 41 landen en maakte een rangschikking op basis van de prijs van het degustatiemenu.
De Nederlandse Bartenders Club (NBC) bestaat 75 jaar. Reden voor een feestje.
UWV heeft een stappenplan ontwikkelt waarbij je als werkgever ziet welke stappen je moet zetten bij de re-integratie van langdurig zieke werknemers.
Als interieurarchitect stap ik vaak een horecaonderneming binnen dat aanvoelt als een levend wezen. Je ruikt de koffie, hoort het geroezemoes en overal hangen herinneringen aan het interieur. Maar op een gegeven moment heeft bijna elke horecazaak een metamorfose nodig - en die weg naar vernieuwing is altijd een avontuur.
Kwalitaria de Clomp uit Zeist mag zich een jaar lang Kwalitaria van het Jaar noemen.
De meest recente sterrenceremonie van Michelin is nog maar net geweest, maar inmiddels is ook de datum bekend van de uitreiking in 2025 in Maastricht. Michelin presenteert de selectie dan op maandag 6 oktober.
De ondernemers achter restaurant Zoldering* en wijnwinkel Lof openen begin 2025 wijnbar annex restaurant Boon & de Koot.
Restaurant Fabuleux in Den Bosch, van chefkok Johan Busio, staat sinds deze maand officieel te koop.
Stadscafé Benee en Stadsfoyer Boove transformeren Schouwburg Concertzaal Tilburg met een sfeervolle mix van vintage en modern design. Zeven dagen per week een all-day hotspot voor ontbijt, lunch en diner.
Biefstukkenrestaurant Loetje opent een vestiging in het centrum van Haarlem. Het is het 37ste restaurant van de Loetje-keten.
Ook dit jaar belooft Horecava de belangrijkste plek te zijn voor kennisdeling en inspiratie in horecaland.
Goed nieuws voor de grootste horecaondernemer van oost-Nederland. Een bankroet voor de 24 horecazaken van Khalid Oubaha is afgewend.
De Noordkade in Veghel dit jaar hét decor voor de jaarlijkse ondernemersdag van FHC Formulebeheer.
De Limburgse hoteloperator Black Label Hospitality (BLH) opent in het voorjaar van 2025 een luxehotel in Brussel.
Op de plek waar Jonnie en Thérèse Boer hun restaurant De Librije ooit begonnen, opende ondernemer Jelle van der Weerd in september 2021 de deuren van JaffaJaffa.