Kashmir Kitchen
CBS: 'Omzet horeca groeit in derde kwartaal'
Goede berichten uit de horeca. De omzet van de sector groeit in het derde kwartaal van 2024, nu met 4,9 procent ten opzichte van het derde kwartaal van 2023, meldt het CBS.
Goede berichten uit de horeca. De omzet van de sector groeit in het derde kwartaal van 2024, nu met 4,9 procent ten opzichte van het derde kwartaal van 2023, meldt het CBS.
Jeroen Robberegt en Jasper Gronert starten high-end cateringbedrijf Essense.
De Amsterdamse horeca krijgt het zwaar te verduren door de opkomst van gentrificatie en toerisme. Dit blijkt uit twee recente onderzoeken van studenten van Hotelschool The Hague.
Het aantal cafés in Nederland is sinds 2007 met bijna een derde afgenomen.
Foodservice organisatie Albron B.V. wil branchegenoot Hutten B.V. overnemen. 'Samen nog meer impact maken.'
Michael van der Kroft en gastvrouw Emy Koster binden zich aan cateraar UMA Concepts, specialist in food & hospitality. Bij UMA staan duurzaamheid, kwaliteit, creativiteit en design centraal. Michael en Emy zullen UMA versterken in hun missie om unieke, hoogwaardige culinaire ervaringen te creëren.