Tijdens de tweede editie van de Foodservice Awards, staat niet alleen het bekend maken van de awardwinnaars op het programma. Voor de aanwezigen is er volop gelegenheid om te netwerken en te discussiëren met collega's uit de foodservice.
La Place
Onder leiding van vooraanstaande topmanagers, onze tafelvoorzitters, wordt per tafel door de gasten van gedachten gewisseld over twee stellingen. Tafelvoorzitters zijn dit jaar onder meer Ad Schaap (Berenholding), Bart van den Nieuwenhof (La Place), Bernard Lensink (Landgoed Duin & Kruidberg), Jan Geenemans (Gauchos), Iwan Groothuis (Exploitatiemaatschappij De Krim Texel) en Stephan Stokkermans (Huis ter Duin).
Noma
Claus Meyer zal op de feestelijke awarduitreiking als key notespeaker optreden. Hij is mede-oprichter van het Deense toprestaurant Noma in Kopenhagen.
Reserveren
Tijdens de gesprekken aan tafel, genieten de gasten van een viergangendiner dat de brigade van Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk serveert. Een plek aan tafel reserveren? Stuur uw verzoek naar foodserviceawards@reedbusiness.nl.