Noviteit van Vandemoortele is de vernieuwde samenstelling van Risso Likrema, een zuiver plantaardig en half vloeibaar frituurvet. Met een transvetzuurgehalte van minder dan twee procent, voldoet Rissol Likrema aan de normen van de campagne Verantwoord Frituren. Voorsmelten is niet nodig, want het product is op kamertemperatuur uit te gieten.
De korte opwarmtijd en hoge temperatuurresistentie maakt niet aleen het frituurvet bestand tegen hoge temperaturen, het verlengt ook de levensduur. ‘Een bijkomend voordeel van werken met dit product is de prettige geur’. Het is geschikt voor alle friteuses en frituurwerk met aardappelproducten, vlees- en vissnacks. Risso Likrema is verkrijgbaar in emmers van 10 liter. Op de horecavastand is meer informatie te verkrijgen over de bedrijfseconomische voordelen van dit product.
Informatie: Vandemoortele, Roosendaal, tel.: (0165) 52 37 50, of: www.vandemoortele.nl