De wedstrijdopdracht bestaat uit drie onderdelen: het vooraf indienen van een gastvrijheidsconcept, toepassing van een gastvrijheidsconcept in de wedstrijd en speciale opdrachten.
Per dag kunnen maximaal vier deelnemers meedoen, die elk twee tafels van twee personen bedienen. Elke dag is er een dagwinnaar die de laatste dag van de beurs - donderdag 12 februari - deelneemt aan de finale.
De wedstrijd wordt gekoppeld aan de kokswedstrijden, die door het Koksgilde en Salon Culinaire worden verzorgd.
Voor meer informatie en aanmelden: www.gastvrijheidsgilde.nl en Gastvrijheidsgilde wedstrijdsecretariaat (0318-643093).
De wedstrijdopdracht bestaat uit drie onderdelen: het vooraf indienen van een gastvrijheidsconcept, toepassing van een gastvrijheidsconcept in de wedstrijd en speciale opdrachten.
Per dag kunnen maximaal vier deelnemers meedoen, die elk twee tafels van twee personen bedienen. Elke dag is er een dagwinnaar die de laatste dag van de beurs - donderdag 12 februari - deelneemt aan de finale.
De wedstrijd wordt gekoppeld aan de kokswedstrijden, die door het Koksgilde en Salon Culinaire worden verzorgd.
Voor meer informatie en aanmelden: www.gastvrijheidsgilde.nl en Gastvrijheidsgilde wedstrijdsecretariaat (0318-643093).