Foodmaster Lucky's in Leerdam is geopend

Foodmaster Lucky's in Leerdam is geopend

Op het Burgemeester Meesplein in Leerdam is Foodmaster Lucky's geopend. De ondernemers Yunce en Laiyin zijn klaar voor een nieuwe uitdaging bij Foodmaster Lucky's in Leerdam.

Met ruim 30 jaar ervaring zijn zij zeker geen onbekende in de cafetaria wereld en weten zij, als geen ander, de Lekkerste Foodmaster gerechten op op tafel te zetten. Yunce: 'Bij Foodmaster gaan we voor goede kwaliteit en snelheid, van bestellingen opnemen tot afhalen en ter plaatse eten. Foodmaster Lucky’s in Leerdam is dé plek voor jong en oud waar iedereen zich welkom voelt.'

Van Breda naar Leerdam

Hoewel Yunce en Laiyin oorspronkelijk uit Breda komen en daar nog steeds wonen, hebben zij uitgekeken naar het nieuwe tijdperk in Leerdam. 'Ik ben benieuwd hoe het straks verder zal verlopen in Leerdam en overweeg zelfs om er naartoe te verhuizen, maar de tijd zal het leren. We kregen een warm welkom door het team en wennen snel aan de buurt,' aldus Yunce.

Foodmaster Lucky's in Leerdam is gunstig gelegen tussen het wijkwinkelcentrum en het plaatselijke stadscentrum, met voldoende gratis parkeergelegenheid in de woonwijk.

Bekijk deze collectie

Horecabedrijf starten

Een eigen horecabedrijf starten is een droom voor veel mensen. Maar om die droom te realiseren moet je goed nadenken over de te voeren bedrijfsvoering, wet- en regelgeving waar je mee te maken krijgt, verzekeringen en nog veel meer. Deze collectie helpt je daarmee op weg.