Terras Top 100 2024 nr. 19: Brasserie Marie, Amsterdam

Terras Top 100 2024 nr. 19: Brasserie Marie, Amsterdam

Het terras van Brasserie Marie in Amsterdam is een ware traktatie voor de zintuigen. Prachtig gelegen aan het water, biedt het een sfeer van grote allure. Het uitzicht op het water en de voorbijvarende bootjes versterken de charme van deze plek.

Bij aankomst valt de vriendelijke ontvangst op, ondanks dat het even zoeken is naar de juiste plek. Alles is opgedekt, met tafels die variëren van nieuwe houten exemplaren tot oudere, klassieke modellen. Een uitnodigende en comfortabele setting, hoewel het terras wel een kleine opfrisbeurt kan gebruiken; wind- en zonneschermen zijn niet helemaal schoon en er liggen wat bladeren op de grond.

Maar dan de service: die is onberispelijk en professioneel! Het team zorgt voor een warme en gastvrije sfeer. De suggesties voor een aperitief worden zonder opdringerigheid gepresenteerd en de bestellingen worden snel en efficiënt geserveerd.

Culinaire verwachtingen worden volledig waargemaakt met heerlijke lunchgerechten en bijgerechten die zowel smaakvol als visueel aantrekkelijk zijn. Brasserie Marie blijft een prachtige plek om te genieten van een maaltijd in een historische en groene omgeving.

Bekijk deze collectie

Terras

Hoe haal je de meeste omzet uit je terras? Hoe richt je het in? Hoe train je je terraspersoneel? Wat zijn de ideale terrasdrankjes? In deze collectie vind je allerlei aandachtpunten voor het optimale terras. Van het aanvragen van een terrasvergunning tot inspiratie voor de terraskaart.