Terras Top 100 2024 nr. 40: Brasserie Copper, Gouda

Terras Top 100 2024 nr. 40: Brasserie Copper, Gouda

Een buitengewoon aangename ervaring bij Brasserie Copper op de Markt van Gouda. Simpelweg een plek waarvan we ons voorstellen dat locals én toeristen zich meteen thuis voelen.

Het terras is goed ingericht met comfortabel meubilair, zorgvuldig geplaatst op de ongelijke ondergrond. Er is een mix van hoge en lage zitplaatsen, evenals banken met heerlijke kussens aan de zijkant. Ondanks een klein kraanprobleempje in het toilet, is alles keurig schoon. 

Medewerkers dragen een herkenbare outfit: spijkerbroek en zwart shirt met het bedrijfslogo, wat bijdraagt aan de professionele uitstraling. Ze serveren dranken uiterst nauwkeurig, met een dienblad en met oog voor detail zoals het inschenken van glazen. De gastvrijheid blijkt ook uit flexibiliteit bij het bestellen van gerechten buiten de reguliere dineruren.  

De menukaart is zeer uitgebreid, met veel aandacht voor drankjes en eten. En er wordt efficiënt gebruikgemaakt van een terraskar voor snelle service en het leegruimen van tafels. 

Brasserie Copper is een professioneel bedrijf op een prachtige locatie in Gouda. Wat wil je als gast nog meer? 

Bekijk deze collectie

Terras

Hoe haal je de meeste omzet uit je terras? Hoe richt je het in? Hoe train je je terraspersoneel? Wat zijn de ideale terrasdrankjes? In deze collectie vind je allerlei aandachtpunten voor het optimale terras. Van het aanvragen van een terrasvergunning tot inspiratie voor de terraskaart.