Dunkin' Donuts en ijsketen Baskin-Robbins smelten samen

Dunkin' Donuts en ijsketen Baskin-Robbins smelten samen

IJsketen Baskin-Robbins en Dunkin' Donuts komen binnenkort samen in Tilburg. De stad heeft daarmee een primeur in Nederland.

Het is namelijk de eerste multistore van Dunkin’ Donuts en Baskin-Robbins, waarbij de twee formules samenkomen in één zaak. Baskin-Robbins verzorgt natuurlijk het ijs en de koffie en donuts komen van Dunkin’ Donuts. Beide merken vallen onder dezelfde moedermaatschappij Dunkin’ International Brands.

Ontbijt en lunch

De zaak presenteert het 360 graden-concept. Dat houdt in dat er ook ontbeten en geluncht kan worden. In het assortiment zijn ook pancakes, yoghurt, croissants, bagels, panini’s en smoothies opgenomen. De zaak heeft zestig zitplaatsen binnen en tachtig op het terras. Het is ook de eerste vestiging waar gasten aan tafel worden bediend.

Baskin-Robbins Dunkin' Donuts multistore Tilburg

Het zuiden van Nederland krijgt hiermee, met de zaak in Eindhoven, het tweede Dunkin’ Donuts filiaal. Baskin-Robbins opende eerder dit jaar een zaak in het Utrechtse Hoog Catharijne.

Baskin Robbins Dunkin' Donuts

Baskin-Robbins in Utrecht

Een jaar gratis donuts en ijs

De multistore opent op 22 augustus aan het Pieter Vredeplein in Tilburg. Dunkin’ Donuts opent om 07.00 uur. De eerste honderd gasten winnen een jaar gratis donuts. Baskin-Robbins gaat op diezelfde dag om 12.00 uur open. De eerste vijftig gasten daar winnen een jaar gratis ijs, de volgende vijftig winnen 31 dagen gratis ijs en elke 31e klant ontvangt een ontbijt voor vier personen. Het getal 31 refereert aan het aantal smaken ijs in vitrine.

Dunkin Donuts

Dunkin’ Donuts, opgericht in 1950, heeft meer dan 12.200 winkels in 45 landen wereldwijd. Europa telt 240 Dunkin’ Donuts-winkels. Baskin-Robbins heeft meer dan 7900 winkels in 53 landen over de hele wereld.