Nieuw design en breed assortiment bij Dunkin' Donuts Amstelveen

Nieuw design en breed assortiment bij Dunkin' Donuts Amstelveen

Dunkin' Donuts opent op 10 oktober een vestiging in Stadshart Amstelveen. De winkel heeft een nieuw design en een uitgebreid assortiment.

De nieuwste aanwinst in Amstelveen wordt geen winkel maar een losstaande kiosk in een winkelcentrum. Het verkooppunt krijgt wel het nieuwste design ter wereld, die later ook in Amerika worden toegepast.

In de kiosk is wel het complete donut-assortiment en alle warme en koude dranken aanwezig, waaronder fairtrade gecertificeerde koffie van 100% Arabica-bonen, de iced drinks, smoothies of de Dunckaccino.

Deze opening gaat traditiegetrouw niet onopgemerkt voorbij en zal feestelijk gevierd worden. Dunkin’ Donuts pakt uit met een give-away, want ook in Amstelveen zullen de eerste honderd klanten een jaar gratis donuts krijgen.

Dunkin’ Donuts Amstelveen zal dagelijks van 08.00 uur tot 20.00 uur geopend zijn. Dunkin’ Donuts donuts zijn verkrijgbaar voor €1,95 per stuk, 6 stuks zijn €9,95 en 12 voor €18,95. De donuts en koffie worden ook bezorgd, via Thuisbezorgd, Ubereats of Deliveroo.

Bijzondere winkel in Tilburg

De formule kwam in maart 2017 naar Nederland en opent in Amstelveen al de dertiende locatie. Het merendeel van de zaken, zeven stuks, bevindt zich in Amsterdam. Verder zijn er winkels in Utrecht (2), Hilversum, Eindhoven en Tilburg (binnenkort open). Tilburg (Vredeplein) wordt een bijzondere vestiging: hier komen de donuts onder hetzelfde dak als het ijs van Baskin-Robbins. Naast de vaste horecazaken heeft de formule ook een Mobile Store die wordt ingezet als pop-up of voor festivals en events.

Over Dunkin’ Donuts

Dunkin’ Donuts werd opgericht in 1950 en telt vandaag de dag meer dan 12.200 winkels in 45 landen wereldwijd. Europa heeft 240 winkels die zijn gevestigd in Bulgarije, Denemarken, Duitsland, Oostenrijk, Georgië, IJsland, Luxemburg, Polen, Rusland, Spanje, Zweden, Zwitserland, het Verenigd Koninkrijk en dus ook in Nederland.