Vier nieuwe zaken voor Dunkin' Donuts

Vier nieuwe zaken voor Dunkin' Donuts

Dunkin' Donuts opent binnen een maand vier nieuwe vestigingen op Nederlandse bodem. De nieuwe zaken openen de deuren in Utrecht, Amstelveen, Roermond en Den Haag.

Na de succesvolle vestiging op het Centraal Station van Amsterdam, wordt de samenwerking met de Nationale Spoorwegen uitgebreid door een nieuwe vestiging op het Centraal Station van Utrecht. Deze nieuwe zaak zal open gaan op 6 oktober. Het filiaal in Amsterdam is volgens Dunkin’ Donuts sinds dag één een groot succes. Daarom wordt er op dit moment gekeken naar een verdere samenwerking met de NS in Nederland.

Stadshart Amstelveen

De keten zal daarnaast intrek nemen in een kiosk aan het binnenhof van winkelcentrum Stadshart Amstelveen. Vanaf 10 oktober om 07.00 uur zijn hier koffie en donuts te verkrijgen. De eerste honderd klanten zullen hier een jaar gratis donuts krijgen om de opening te vieren.

Foto’s: Eerste Dunkin’ Donuts van Nederland

Designer Outlet Roermond

Roermond mocht al eerder kennis maken met de Amerikaanse koffie- en donutketen toen zij de pop-up store hostte. In samenwerking met MC Arthur Glenn zal nu de eerste vestiging in een shopping outlet van Nederland in Roermond zijn. De opening vindt plaats op 12 oktober om 09.00 uur. Deze opening zal ook gevierd met een jaar gratis donuts voor de eerste honderd bezoekers.

In Den Haag opent een tweede vestiging van Dunkin’ Donuts. Het is een combi-winkel met Baskin-Robbins waar het nieuwste concept wordt uitgerold. De winkel met beide brands is 270 vierkante meter groot. De opening is medio november.

Over Dunkin’ Donuts

Het Amerikaanse Dunkin’ Donuts werd opgericht in 1950 en telt vandaag de dag meer dan 12.200 winkels in 45 landen wereldwijd. Europa heeft 240 winkels die zijn gevestigd in Bulgarije, Denemarken, Duitsland, Oostenrijk, Georgië, IJsland, Luxemburg, Polen, Rusland, Spanje, Zweden, Zwitserland, het Verenigd Koninkrijk en dus ook in Nederland. De donuts zijn verkrijgbaar voor €1,95 per stuk, 6 stuks zijn €9,95 en 12 voor €18,95.