Dunkin' opent 20ste vestiging van Nederland

Dunkin' opent 20ste vestiging van Nederland

Dunkin' opent op 16 april de 20ste zaak van Nederland in Leiden. Het is de tweede vestiging in de nieuwe huisstijl. Dunkin' haalde onlangs het woord 'donuts' uit de naam om andere producten meer aandacht te geven.

De nieuwste Dunkin’ aan de Haarlemmerstraat 127 in Leiden krijgt een flink terras van 80 vierkante meter. Naast donuts, koffie en andere dranken wordt er ook ontbijt geserveerd: muffins, croissants, cream cheese bagels en bacon & egg sandwiches.

Meer dan donuts

De zaak in Leiden wordt de tweede Dunkin’ vestiging van Nederland in de nieuwe huisstijl. De flagship store, meteen de grootste van Nederland, opende in december vorig jaar in Den Haag. Het bedrijf heeft daarbij het woord ‘donuts’ uit de naam gehaald in de hoop dat consumenten de keten gaan zien als een koffiezaak waar veel meer dan alleen donuts te verkrijgen zijn. Want ondanks dat ze niet meer op de gevel prijken, zijn de donuts nog altijd volop verkrijgbaar.

Over Dunkin’

Dunkin’ is opgericht in 1950 en telt vandaag de dag meer dan 12.200 winkels in 45 landen wereldwijd. Europa heeft 240 vestigingen die zijn gevestigd in Bulgarije, Denemarken, Duitsland, Oostenrijk, Georgië, IJsland, Luxemburg, Rusland, Spanje, Zwitserland, het Verenigd Koninkrijk en Nederland.