Op maandagochtend 8 mei, 9.30 uur zijn cafetariahouders welkom bij Hotel Aduard te Aduard om inspiratie op te doen. Vragen hoe cafetaria en snackbars kunnen inspelen op trends, meer regionaal kunnen samenwerken en een betere omzet kunnen bereiken staan centraal.
Inspiratie van Marco Agema
Om 10:15 uur zal Marco Agema, Eigenaar Friet van Piet, zijn inspirerende verhaal vertellen. Om 10.45 uur gaat Gerjan Navis, hoogleraar UMCG, expert op het gebied van voeding en gezondheid in op het onderwerp 'Van wetenschap naar praktijk'. Daarna is een interactief gedeelte met aandacht voor de Gouden Formule voor winstgevend ondernemen. Tijdens deze bijeenkomst krijgen deelnemers inspirerende voorbeelden te zien en is er ook tijd om te netwerken. Aan de deelnemers wordt gevraagd een gouden tip met betrekking tot gezond ondernemen met iedereen te delen. De tips worden gebundeld en na afloop gedeeld. Aanmelden voor de ondernemingsbijeenkomst kan per e-mail via: secretariaat@hannn.eu