Aan de vooravond van het nieuwe betaald voetbalseizoen presenteerde de Amsterdam ArenA de culinaire invulling in het stadion. Nieuw is de samenwerking met Ron Blaauw. De tweesterrenkok gaat in opdracht van cateraar Label Hospitality aan de slag in restaurant Blaauw on fifth, dat plaats biedt aan maximaal tachtig personen.
Label Hospitality wordt verantwoordelijk voor de lunches en diners voor de restaurants op de vijfde etage van het hoofdgebouw en de skyboxen en skylounges. In één van die ruimtes gaat Ron Blaauw aan de slag. De cateraar introduceert in het stadion bovendien het het concept Bobby’s Bar & Grill, met een capaciteit van tweehonderd personen.
Contract Maison van den Boer verlengd
De samenwerking met cateraar Maison van den Boer is gecontinueerd. De ‘koninklijke’ blijft op twee etages van het hoofdgebouw de catering verzorgen. Daaronder de ruimtes van de Ajax Business Associates en het restaurant aan de oostzijde van de ArenA. In een nieuwe ruimte op de vierde etage wordt voor elke thuiswedstrijd van Ajax een zogeheten ‘prematch buffet’ verzorgd.
De Amsterdam ArenA wordt op dit moment nog verbouwd. Onder meer het aantal beschikbare ruimtes wordt verdubbeld, waardoor een oppervlakte van 6000 vierkante meter ontstaat. Als alles volgens plan verloopt, is de afronding dit najaar.
Ron Blaauw ook naar Bridges
Begin deze maand werd bekend dat Ron Blaauw de leiding krijgt over de keuken van restaurant Bridges in hotel The Grand in Amsterdam. Per 1 januari 2013 krijgt de eetgelegenheid de naam ‘Bridges inspired by Ron Blaauw’.