Frank Schipper chef-kok nieuw restaurant Zandvoort

Frank Schipper chef-kok nieuw restaurant Zandvoort

Frank Schipper wordt de chef-kok van het nieuwe restaurant Evi in Zandvoort. Schipper werkte hiervoor onder meer bij Fris in Haarlem van Lex Gasseling, ...

Sinds januari wordt gewerkt aan de verbouwing van het voormalige restaurant Hugo’s aan de Zeestraat in Zandvoort. Zondag 25 maart opent op deze locatie het nieuwe Evi. Souschef van Frank Schipper wordt Dieter Bierman. De twee hebben eerder samengewerkt bij Duin en Kruidberg. Als maître gaat Petra Beenders aan de slag.

Geen sterambities

Het restaurant krijgt 42 couverts plus 12 op het terras. De keuken heeft een Franse basis met een moderne inslag, zo laat Schipper aan Misset Horeca weten. ‘We hebben geen sterambities maar willen wel een behoorlijk niveau neerzetten. Een driegangenmenu kost minimaal 33,50 euro. Entrees beginnen bij 12,50 oplopend tot 18 euro. Het duurste hoofdgerecht van de kaart is 28,50.

John de Kluijver

Eigenaar van Restaurant Evi is voormalig chef-kok John de Kluijver, ook eigenaar van Horeca Advies en Organisatie. Bij dit bedrijf kwam Schipper in dienst na zijn vertrek bij Fris in . Vanuit de Keuken van Evi gaan de huidige cateringactiviteiten verder. ‘Een voormalige magazijn is verbouwd tot cateringkeuken.’

Onderwerpen beheren

Mijn artikeloverzicht kan alleen gebruikt worden als je bent ingelogd.