Veelzijdig frituren

Veelzijdig frituren

Dat je creatief kunt zijn als je kookt uit de frituur lieten veertien deelnemers afgelopen week zien bij Hanos in Zwolle. Niet alleen basilicumblaadjes ...

Winnaar Martijn Jansen van restaurant Kasteel Ooijen in Broekhuizenvorst blonk uit in het hanteren van verschillende frituurmethoden. Hij maakte een gefrituurde scampi in Japans broodkruim en een gefrituurd scharrelei met daarop een filodeegkoekje met verschillende kruiden. Zijn dessert bevatte appelchips, gefrituurde appel in kataifideeg en een appelloempia.

Winnaar Martijn Jansen van restaurant Kasteel Ooijen in Broekhuizenvorst blonk uit in het hanteren van verschillende frituurmethoden. Hij maakte een gefrituurde scampi in Japans broodkruim en een gefrituurd scharrelei met daarop een filodeegkoekje met verschillende kruiden. Zijn dessert bevatte appelchips, gefrituurde appel in kataifideeg en een appelloempia.

Mijn artikeloverzicht kan alleen gebruikt worden als je bent ingelogd.