Foodtruck doet aan unieke klantenbinding: verzekering tegen hongerige meeuwen

Foodtruck doet aan unieke klantenbinding: verzekering tegen hongerige meeuwen

Zo ben je uitbater van een anonieme foodtruck in Groot-Brittannië. En zo ben je ineens wereldnieuws. 'Dankzij' opdringerige meeuwen overkomt het Matt Hawkings met zijn BBQ-wagen op het Eiland Man in de Ierse Zee.

Jaap Scholte is risicodeskundige bij ABN AMRO Verzekeringen: ‘Zorg dat je personeel weet hoe ze veilig kunnen werken.’

De zomer: hoogseizoen voor risico's in de horeca

Eindelijk zomer. Tijd om zorgeloos op een terrasje te zitten. Voor jou als horecaondernemer is dit seizoen allesbehalve zorgeloos. Risicodeskundige Jaap Scholte van ABN AMRO Verzekeringen vertelt welke risico's de zomer met zich meebrengt voor de horeca en hoe je deze kunt voorkomen.

Welke verzekering zet je wanneer in, in de horeca?

Top 5 verzekeringen voor je horecazaak

Ondernemen brengt risico's met zich mee, dat hoef je in deze tijd niemand meer te vertellen. Met deze top vijf van horecaverzekeringen weet je zeker dat jij goed verzekerd bent.

Temper: zzp'ers in de horeca voortaan automatisch collectief verzekerd

Temper: zzp'ers in de horeca voortaan automatisch collectief verzekerd

De zzp'ers die via Temper in de horeca werken, zijn voortaan automatisch verzekerd voor bedrijfsaansprakelijkheid, ongevallen en tijdelijke arbeidsongeschiktheid.

Team en keuken van De Treeswijkhoeve afgelopen december.

Restaurant De Treeswijkhoeve: 'Brand had veel grotere impact dan gedacht'

Sterrestaurant De Treeswijkhoeve van Dick en Anne-Laura Middelweerd gaat 4 maart weer open. Eind november werd de zaak in Waalre getroffen door een brand. 'We dachten dat het een paar weken zou duren, maar het had een veel grotere impact.'

Foto: Studio38C

Starten met maaltijdbezorging: 13 vragen om te beantwoorden

Starten met maaltijdbezorging in de cafetaria lijkt een logische stap. Deze groeimarkt staat door corona nog meer in de belangstelling en kan meerwaarde hebben. Heel verleidelijk, maar stel jezelf deze vragen, voordat je van start gaat met delivery.