De prijswinnaars bij Michelin in Maastricht

Voor in de agenda: datum bekend van sterrenceremonie Michelin 2025

De meest recente sterrenceremonie van Michelin is nog maar net geweest, maar inmiddels is ook de datum bekend van de uitreiking in 2025 in Maastricht. Michelin presenteert de selectie dan op maandag 6 oktober.

Chef Tom Lamers* maakt transfer en wordt mede-eigenaar van 't Raedthuys* in Duiven

Chef Tom Lamers* maakt transfer en wordt mede-eigenaar van 't Raedthuys* in Duiven

Sterchef Tom Lamers (Het Koetshuis*, Bennekom) en zijn vrouw Anoeshka zijn per 1 januari mede-eigenaren van Restaurant 't Raedthuys* in Duiven. Samen met chef en eigenaar Hans den Engelsen en zijn vrouw Karina van der Kolk gaan zij het restaurant runnen.

Jeroen Robberegt en Jasper Gronert starten cateringbedrijf Essense

Jeroen Robberegt en Jasper Gronert starten cateringbedrijf Essense

Jeroen Robberegt en Jasper Gronert starten high-end cateringbedrijf Essense.

Thomas Diepersloot en Jacob Jan Boerma

Inspiratie: drie recepten van sterchefs Boerma*** en Diepersloot*

Jacob Jan Boerma en Thomas Diepersloot van restaurant Fine Fleur* in Antwerpen hebben samen hun eerste kookboek uitgebracht: Finesse. De Nederlandse chefs willen anderen laten kennismaken met hun frisse, elegante gerechten en moderne technieken.

Ondernemers Joke en Joey van Heesbeen

Restaurant 1857* dolblij met eerste Michelinster: 'Vieren met veel champagne'

Tsja, wat zeg je als je totaal overdonderd bent omdat je een Michelinster hebt gekookt? Joey van Heesbeen van restaurant 1857* weet het wel: 'Het is gewoon leuk om lekker te koken.'

Jermain de Rozario en zijn sommelier Edgaras 'Eddy' Razminas

Jermain de Rozario wil knokken na verloren ster: 'Kreeg het via-via te horen'

Vanzelfsprekend is Jermain de Rozario teleurgesteld over het kwijtraken van z'n Michelinster. Hij heeft geen idee waar hij het zou hebben laten liggen. 'We hebben met trots vijf jaar een ster gehad en we gaan onze kop nu niet laten hangen.'