grow Recruitment
Jeroen Robberegt en Jasper Gronert starten cateringbedrijf Essense
Jeroen Robberegt en Jasper Gronert starten high-end cateringbedrijf Essense.
Jeroen Robberegt en Jasper Gronert starten high-end cateringbedrijf Essense.
Jacob Jan Boerma en Thomas Diepersloot van restaurant Fine Fleur* in Antwerpen hebben samen hun eerste kookboek uitgebracht: Finesse. De Nederlandse chefs willen anderen laten kennismaken met hun frisse, elegante gerechten en moderne technieken.
Tsja, wat zeg je als je totaal overdonderd bent omdat je een Michelinster hebt gekookt? Joey van Heesbeen van restaurant 1857* weet het wel: 'Het is gewoon leuk om lekker te koken.'
Vanzelfsprekend is Jermain de Rozario teleurgesteld over het kwijtraken van z'n Michelinster. Hij heeft geen idee waar hij het zou hebben laten liggen. 'We hebben met trots vijf jaar een ster gehad en we gaan onze kop nu niet laten hangen.'
Jonnie en Thérèse Boer van de Librije*** hebben de Young Chef Award uitgereikt. De award gaat naar Sofiane Bons van Joella in Rotterdam.
De spanning loopt op; over minder dan een week zijn de nieuwe Michelinsterren in Nederland bekend. Misset Horeca vroeg vier absolute kanonnen naar hun kanshebbers. 'Ik kom nergens de naam van Marie tegen, maar daar staat wel een topteam.'