René Bogaart maakt met nieuwe zaak onmogelijke mogelijk: 'Ze noemen me de tovenaar'

René Bogaart maakt met nieuwe zaak onmogelijke mogelijk: 'Ze noemen me de tovenaar'

Binnen zes weken tijd heeft Bogaart in Leidschendam een nieuw restaurant uit de grond gestampt.

Disco-comeback: deze ondernemers geloven erin

Disco-comeback: deze ondernemers geloven erin

Na jaren van dalende populariteit en sluitingen, ziet horecaondernemers René Bogaart en Martijn Veen kansen voor een comeback van de discotheek.

René Bogaart in Chez Lou Lou
Foto-credits: Fred Libochant Fotografie

Cash maakt comeback in horeca: 'Als het veilig kan, moet je het gelijk doen'

Cash geld maakt comeback in horeca. Steeds meer horecazaken stoppen met pin-only. Dat constateert Brink's, dé specialist in geldbeheer en betaaloplossingen.

René Bogaart in Chez Lou Lou
Foto-credits: Fred Libochant Fotografie

Zoetermeer /  René Bogaart en Stephan en Samantha Spitsbaard. Dit drietal is verantwoordelijk voor Chez Lou Lou, een fine dining-restaurant. / interieur / exterieur / chef kok / gerechten

René Bogaart opent Chez Lou Lou in Zoetermeer: 'Fine dining anno 2024'

Op de naar eigen zeggen beste plek van Zoetermeer heeft René Bogaart voor het eerst in zijn lange loopbaan een fine dining-zaak geopend. Op het Stadhuisplein exploiteert hij met zakenpartners Samantha en Stephan Spitsbaard restaurant Chez Lou Lou. 'Geen sterrenzaak waar je zeven gangen eet, maar fine dining anno 2024.'

Rene Bogaart in O'Leary's. Foto's: Diederik van der Laan / Dutch Photo Agency

O'Learys in The Mall of Netherlands verder zonder René Bogaart

Horecagroep Big Horeca van horecaondernemer René Bogaart en sportsbar O'Learys in The Mall of the Netherlands maken bekend dat hun samenwerking is beëindigd.

Megaproject Rene Bogaart opent deuren: 'Pavarotti Kijkduin overtreft alles'

Megaproject Rene Bogaart opent deuren: 'Pavarotti Kijkduin overtreft alles'

De laatste puntjes worden op de i gezet voor de opening van Pavarotti Kijkduin waar een totale investering van 4 miljoen mee was gemoeid. Het nieuwste megaproject van horecaondernemer Rene Bogaart opent één dezer dagen de deuren.' Bogaart omschrijft het restaurant van 1500 vierkante meter als uniek, onder meer omdat gasten er kunnen dineren tussen de haaien.