Buitenplaats Sonsbeek (Stadsvilla - & Ketelhuis Sonsbeek)
René Bogaart maakt met nieuwe zaak onmogelijke mogelijk: 'Ze noemen me de tovenaar'
Binnen zes weken tijd heeft Bogaart in Leidschendam een nieuw restaurant uit de grond gestampt.
Binnen zes weken tijd heeft Bogaart in Leidschendam een nieuw restaurant uit de grond gestampt.
Na jaren van dalende populariteit en sluitingen, ziet horecaondernemers René Bogaart en Martijn Veen kansen voor een comeback van de discotheek.
Cash geld maakt comeback in horeca. Steeds meer horecazaken stoppen met pin-only. Dat constateert Brink's, dé specialist in geldbeheer en betaaloplossingen.
Op de naar eigen zeggen beste plek van Zoetermeer heeft René Bogaart voor het eerst in zijn lange loopbaan een fine dining-zaak geopend. Op het Stadhuisplein exploiteert hij met zakenpartners Samantha en Stephan Spitsbaard restaurant Chez Lou Lou. 'Geen sterrenzaak waar je zeven gangen eet, maar fine dining anno 2024.'
Horecagroep Big Horeca van horecaondernemer René Bogaart en sportsbar O'Learys in The Mall of the Netherlands maken bekend dat hun samenwerking is beëindigd.
De laatste puntjes worden op de i gezet voor de opening van Pavarotti Kijkduin waar een totale investering van 4 miljoen mee was gemoeid. Het nieuwste megaproject van horecaondernemer Rene Bogaart opent één dezer dagen de deuren.' Bogaart omschrijft het restaurant van 1500 vierkante meter als uniek, onder meer omdat gasten er kunnen dineren tussen de haaien.