FreshRecruitment
René Bogaart over gastbenadering: 'De gast is geen koe in de wei'
Horecaondernemer René Bogaart laat niets aan het toeval over. Ook wat betreft gastbenadering heeft de succesvolle tycoon een messcherpe strategie.
Horecaondernemer René Bogaart laat niets aan het toeval over. Ook wat betreft gastbenadering heeft de succesvolle tycoon een messcherpe strategie.
Horecatycoon René Bogaart heeft een missie: de horeca in Nederland positief op de kaart zetten. Om die ambitie waar te maken hanteert de ondernemer een paar gouden regels.
Binnen zes weken tijd heeft Bogaart in Leidschendam een nieuw restaurant uit de grond gestampt.
Na jaren van dalende populariteit en sluitingen, ziet horecaondernemers René Bogaart en Martijn Veen kansen voor een comeback van de discotheek.
Cash geld maakt comeback in horeca. Steeds meer horecazaken stoppen met pin-only. Dat constateert Brink's, dé specialist in geldbeheer en betaaloplossingen.
Op de naar eigen zeggen beste plek van Zoetermeer heeft René Bogaart voor het eerst in zijn lange loopbaan een fine dining-zaak geopend. Op het Stadhuisplein exploiteert hij met zakenpartners Samantha en Stephan Spitsbaard restaurant Chez Lou Lou. 'Geen sterrenzaak waar je zeven gangen eet, maar fine dining anno 2024.'