LEVANTOgroep
Horeca Ontwikkel Platform van start, wat betekent dit voor jou als horecaondernemer?
Op 1 april 2025 gaat het Horeca Ontwikkel Platform van start.
Op 1 april 2025 gaat het Horeca Ontwikkel Platform van start.
Een horecabedrijf kan niet zonder personeel. Koken, afwassen, gasten bedienen, de marketing; je kunt het niet allemaal zelf doen als ondernemer. En personeel betaal je een salaris. Maar hoe bepaal je het salaris van je werknemer? Wat kost horecapersoneel?
KHN en vakbonden De Horecabond en het CNV zijn in oktober 2024 een nieuwe horeca-cao overeengekomen. Deze horeca-cao loopt van 1 januari 2025 tot en met 31 december 2026.
De meest innovatieve spelers in de payroll- en HRM sector viert dit jaar haar 30-jarig bestaan en kijkt terug op de unieke geschiedenis die Kolibrie heeft opgebouwd. Een perfect moment voor een terugblik op hoe Kolibrie uitgroeide tot dé payroll- en salarisadministratiepartner voor horecabedrijven in Nederland. Oprichtster Sonja van Doormale en CEO Jesse Zahn - van der Valk vertellen over de eerste stappen van Kolibrie en hun visie voor de toekomst.
De nieuwe Horeca-cao is definitief vastgesteld.
Uit een onderzoek van tv-programma Radar blijkt dat het geven van fooi na een horecabezoek lang niet zo vanzelfsprekend is als vaak gedacht.