Lars van Galen.

Zoektocht deelnemers Prix Culinaire International gestart

Jonge chefs kunnen zich aanmelden voor Prix Culinaire International 2020. Dit kan voor het eerst via Instagram. Dit maakte juryvoorzitter Lars van Galen bekend. De kookwedstrijd wordt voor de 54e keer georganiseerd.

Richard van den Hoeven

Richard van den Hoeven: aangesloten bij HAB

Richard van den Hoeven sluit zich aan bij Horeca Advies Bureau. De horecaondernemer die voorheen samenwerkte met Lars van Galen is een zelfstandig partner. Daarnaast is Van den Hoeven ook nog aandeelhouder van Restaurant Ledeboer in Almelo.

Lars van Galen en Lennart Maas nieuwe bestuursleden Gastronomisch Gilde

Lars van Galen en Lennart Maas nieuwe bestuursleden Gastronomisch Gilde

Tijdens de Algemene Ledenvergadering van het Gastronomisch Gilde heeft het huidige bestuur twee nieuwe bestuursleden voorgedragen aan haar leden: SVH Meesterkok Lars van Galen (patron cuisinier 't Lansink*) en Lennart Maas (general manager Park Plaza Victoria Amsterdam).

Lars van Galen kookt kosteloos voor minima

Lars van Galen kookt kosteloos voor minima

Lars van Galen, SVH Meester-kok en eigenaar van Hotel-Restaurant 't Lansink, gaat samen met zijn team kosteloos en belangeloos koken voor mensen die het nu echt nodig hebben. Infestos stelt alle benodigde ingrediënten beschikbaar.

Lars van Galen.

Lars van Galen en Richard van den Hoeven uit elkaar

Horecacompagnons Lars van Galen en Richard van den Hoeven van DeGusteau Hospitality Groep gaan uit elkaar. De horecazaken Hotel-Restaurant 't Lansink in Hengelo en Restaurant Ledeboer in Almelo worden per 1 mei 2020 zelfstandig voortgezet.

Jan Smink kookt voor Nederland tijdens wedstrijd in Parijs

Jan Smink kookt voor Nederland tijdens wedstrijd in Parijs

Ondernemer en chef Jan Smink gaat Nederland vertegenwoordigen tijdens de kookwedstrijd Prix Culinair Taittinger in Parijs. 'Heel bijzonder om Nederland te mogen vertegenwoordigen in Parijs,' zegt de ervaren wedstrijd-chef.