IJsseizoen 2023: impulsijsjes, schepijs en ijsbereidingsapparatuur

IJsseizoen 2023: impulsijsjes, schepijs en ijsbereidingsapparatuur

De nieuwste Impulsijsjes, schepijs en een ijsmachine om van het ijsseizoen 2023 een succes te maken.

Dupon softijscreacties in weckpot: aardbei en chocoladesaus.

IJsseizoen 2022: de nieuwe ijsjes en ijsbereidingsapparatuur

Misset Horeca laat zien welke ijsjes, ijsmachines en andere zaken nodig zijn om van het ijsseizoen voor horecaondernemers en cafetariahouders een succes te maken.

Softijs, schepijs en ijscoupes; alles over ijsverkoop in fastservice

Softijs, schepijs en ijscoupes; alles over ijsverkoop in fastservice

IJs lijkt alsmaar populairder te worden in Nederland. Zowel softijs als schepijs vinden gretig aftrek. Hoe kun je daar als ondernemer het beste van profiteren en welke keuzes maak je? Hier volgt alles wat je moet weten over ijsverkoop in cafetaria's en ijssalons.

Softijsmachine in de cafetaria: zo behaal je het ultieme rendement

Softijsmachine in de cafetaria: zo behaal je het ultieme rendement

Met softijs is een rendement te behalen van om en nabij de 80 procent. Maar dan moet álles kloppen, van prijsstelling tot presentatie. De softijsmachine staat 12 maanden per jaar in de zaak, maar of die ook al die tijd draait? Wellicht niet, terwijl ook in de winter en het najaar omzet te behalen is met softijs.

Softijs tapas van Nic Nederland

10 tips voor upselling met softijs en milkshakes

Softijs en milkshakes zijn verwenproducten bij uitstek. Een heuse traktatie. 10 tips voor upselling met softijs en milkshakes in de cafetaria.

IJstrends 2022: smaak, meerwaarde én een goed verhaal

IJstrends 2022: smaak, meerwaarde én een goed verhaal

Meerwaarde bieden met kleurrijke toppings en een mooie garnering. Rijpere smaken. Dat zijn enkele ijstrends voor ijsseizoen 2022. Maar daarnaast blijven de traditionele smaken van belang, zoals vanille-ijs van een echt onderscheidende kwaliteit. En smaak staat natuurlijk altijd op nummer één.