Angelo Kremmydas opent restobar Massalia in Amsterdam-Oost

Angelo Kremmydas opent restobar Massalia in Amsterdam-Oost

Op 14 augustus opent chef Angelo Kremmydas zijn nieuwste zaak, Massalia, op het Beukenplein in Amsterdam-Oost. Vorig jaar juni opende hij zijn eerste restobar Gitane. Het nieuwe restaurant staat dicht bij zijn Griekse roots.

Mezzeria Milo opent deuren in Utrecht

Mezzeria Milo opent deuren in Utrecht

Mezzeria Milo opent haar deuren in de Drieharingstraat in het centrum van Utrecht. Hier staat de beleving van het delen van kleine gerechtjes en een overvloed aan Griekse gastvrijheid centraal.

Osso Buco Burger (Bresc)

Een wereld aan smaken op de menukaart

Nu lekker reizen momenteel door de coronacrisis niet vanzelfsprekend is, is het een leuke uitdaging om de smaken van de mediterrane landen te integreren in een spannende menukaart. Van mediterrane smaken tot gerechten uit andere werelddelen: er zijn kansen genoeg.

Griekse horeca weer open, maar niet zonder zorgen voor ondernemers

Griekse horeca weer open, maar niet zonder zorgen voor ondernemers

Griekse restaurants en cafés hebben maandag na ruim twee maanden de deuren weer geopend. Uitbaters krijgen vanwege de coronacrisis wel te maken met allerlei beperkingen.

Kostas en Wicky Christodoulou

Restaurant Irodion wint prijs Beste Griek én internationale award

Grieks specialiteitenrestaurant Irodion in Capelle aan den IJssel is uitgeroepen tot "Beste Griek 2020' door Griekenland Magazine. Daarnaast won het restaurant van Kostas en Wicky Christodoulou een internationale Gold Award voor 'Authentic Taste of Greece' van de Griekse organisatie Greek Taste Beyond Borders.

Vincent Oud met zijn Pita Gyros. Foto: Ton Kastermans Fotografie

Mijn snack: Griekse Pita Gyros

Vincent Oud van AnyTyme Snack & Dine in Lelystad is altijd in voor iets nieuws op de kaart. Dat zijn focus daarbij niet alleen op Hollandse kost ligt, bewijst hij met 'zijn' Pita Gyros. De Griekse lekkernij is sinds twee maanden verkrijgbaar in zijn zaak.