grow Recruitment
Menukaart winterterras: tips en hardlopers op een rij
Wat zet je op de menukaart van je winterterras? Misset Horeca verdiepte zich in de trends voor gerechten op het winterterras en zette tips op een rij.
Wat zet je op de menukaart van je winterterras? Misset Horeca verdiepte zich in de trends voor gerechten op het winterterras en zette tips op een rij.
Aan kerst wordt dit jaar door de meeste chefs al vroeg gedacht. Soms werd zelfs al in de zomer gewerkt aan het menu voor de feestdagen.
Halloween begint in Nederland steeds groter en groter te worden. Vooral de jongeren spreekt het enorm aan. Op verschillende plekken in het land worden Halloweenfeesten georganiseerd. Ter inspiratie voor ondernemers delen we hier onder een aantal Halloweentips voor in jouw horecazaak.
Begin oktober was ik uitgenodigd voor een exclusief Dutch Cuisine Diner bij de Dyck in Woubrugge.
De kerstdagen zijn gered! Met deze woorden kondigt ondernemer en chef-kok Dorus Clement aan dat restaurant Chocolat tijdelijk opent als pop-up in hotel Keyser, eveneens in Breda.
QSTA, een online versmarkt voor foodprofessionals, presenteert de wintertrends van 2024.