Teun Loonen (l) en Edwin van Es.

Cafetaria Top 100-winnaar nieuwe voorzitter Ambachtelijk IJscentrum

Tijdens het IJsVak Gala heeft Teun Loonen, huidige voorzitter van de Vereniging Ambachtelijk IJscentrum, Edwin van Es geïntroduceerd als zijn opvolger.

Bon Appetit in Rijsbergen opent vernieuwde ijssalon

Bon Appetit in Rijsbergen opent vernieuwde ijssalon

Kim en Edwin van Es hebben de vernieuwde ijssalon van hun zaak Bon Appetit in Rijsbergen woensdag 22 februari geopend. 'We hebben al het rode eruit gehaald, waardoor het nu één geheel is, en de koffiehoek en ijsvitrine vergroot', aldus Edwin van Es.

Nieuwe keuken voor Bon Appetit: 'Alleen pizzaoven laten staan'

Nieuwe keuken voor Bon Appetit: 'Alleen pizzaoven laten staan'

Kim en Edwin van Es hebben de keuken van hun cafetaria Bon Appetit in Rijsbergen volledig vernieuwd. Ook de ijssalon wordt onder handen genomen. De vitrines, de bakwand, de saladiere, het plafond en de wanden zijn vervangen. 'We hebben alleen de pizzaoven laten staan.'

Edwin van Es vernieuwt Bon Appetit: 'Restaurantgevoel, maar wel een cafetaria'

Edwin van Es vernieuwt Bon Appetit: 'Restaurantgevoel, maar wel een cafetaria'

Voormalig Cafetaria Top 100-winnaar Bon Appetit in Rijsbergen krijgt een nieuwe uitstraling. Eigenaren Kim en Edwin van Es hebben de stoelen inmiddels vervangen en nieuwe banken zijn onderweg. Het volgende plan is het volledig restylen van de zaak.

Eigenaren Kim en Edwin van Es in hun cafetaria in Rijsbergen.

De cafetaria volgens Edwin van Es: 'Mensen echt laten genieten'

Wat is de visie van ondernemers op de ontwikkelingen in de cafetariabranche en hoe spelen ze daar op in? Deze keerKim en Edwin van Es van Bon Appetit in Rijsbergen en IJssalon van Breda. 

IJssalon Bon Appetit viert 1-jarig bestaan

IJssalon Bon Appetit viert 1-jarig bestaan

IJssalon Bon Appetit in Breda viert het eenjarig bestaan. Klanten die tot 1 november een ijsje kopen, maken kans op mooie prijzen, waaronder twee scooters.