FreshRecruitment
Nederlanders willen terras op zonder gedoe: 48% ergert zich aan wachten op rekening
Wat zijn de grootste betaalergernissen en betaalvoorkeuren op het terras in de horeca?
Wat zijn de grootste betaalergernissen en betaalvoorkeuren op het terras in de horeca?
De kosten van betalingsverkeer in de horeca zijn in 2023 fors gestegen naar €497 miljoen, een verdubbeling ten opzichte van 2020.
Het nieuwe jaar biedt de horeca kansen om verder te groeien, ondanks bekende obstakels zoals krappe marges en een tekort aan personeel.
Cash is king. Dat blijkt wel uit de behoefte van horecaondernemers én gasten om met contant geld te kunnen betalen in de horeca.
Cash geld maakt comeback in horeca. Steeds meer horecazaken stoppen met pin-only. Dat constateert Brink's, dé specialist in geldbeheer en betaaloplossingen.
Fooi geven is de laatste tijd een bijzonder hot topic. Met name de automatische fooioptie op pinterminals liet de gemoederen hoog oplopen. Horecaondernemers die met het kassasysteem van Lightspeed werken, krijgen namelijk de keuze om die functie via hun pinterminals te activeren - of niet. Emine Youssef, Regional Director bij Lightspeed geeft een pleidooi voor (het reanimeren) van fooi.