Bar Bistro Loevetdie wint publieksprijs 'Fijnste Franse Restaurant 2023'

Bar Bistro Loevetdie wint publieksprijs 'Fijnste Franse Restaurant 2023'

Bistro LOEVetDIE in Rotterdam heeft de publieksprijs 'Fijnste Franse Restaurant 2023' gewonnen. De Franse ambassadeur in Nederland reikte de prijs uit in de tuin van het Hilton in Amsterdam.

Afscheidsblog KHN-voorzitter: 'Blijf bij elkaar'

Op 7 maart kwam er na 7 jaar een einde aan mijn landelijk voorzitterschap van Koninklijke Horeca Nederland. Ik kijk terug op een geweldig enerverende periode, met uiteraard een dikke stempel van de coronatijd.

Robèr Willemsen: 'Stopgolf of overdrachtsgolf?'

Om diverse redenen is de faillissementsgolf in de horeca nog uitgebleven. De verwachting is dat die golf alsnog komt als het terugbetalen van de coronaschulden gaat starten.

Robèr Willemsen: 'We zullen toekomstbestendig moeten ondernemen'

Nog even door de koude, natte dagen heen bijten en dan komt de zon en stromen de terrassen weer vol. De afgelopen jaren zijn terrassen steeds belangrijker geworden voor onze branche. En ook komend seizoen lijken veel gemeentes de in coronatijd gecreëerde extra meters toe te staan.

(c) Roel Dijkstra Fotografie

KHN-voorzitter Robèr Willemsen zwaait af: 'Mensen zijn de horeca gaan waarderen'

Toen Robèr Willemsen in 2016 KHN-voorzitter werd, was hij eigenaar van drie horecabedrijven. Hij wilde zich twee dagen per week inzetten als voorzitter. 'Die twee dagen is nooit echt gelukt. Zelfs voor corona was het meer dan twee en tijdens corona werd het meer dan fulltime.' Op 7 maart draagt hij het stokje over aan Marijke Vuik.

De toekomst is nu

Nog een paar weken en dan is het weer zover, dan gaat de Horecava van start. Ik kijk er iedere keer naar uit en ben na afloop ook blij dat het erop zit. Een beursvloer vol exposanten, waar veel te leren, proeven en ontdekken valt. I