grow Recruitment
Jeroen Robberegt en Jasper Gronert starten cateringbedrijf Essense
Jeroen Robberegt en Jasper Gronert starten high-end cateringbedrijf Essense.
Jeroen Robberegt en Jasper Gronert starten high-end cateringbedrijf Essense.
De Amsterdamse horeca krijgt het zwaar te verduren door de opkomst van gentrificatie en toerisme. Dit blijkt uit twee recente onderzoeken van studenten van Hotelschool The Hague.
Het aantal cafés in Nederland is sinds 2007 met bijna een derde afgenomen.
Foodservice organisatie Albron B.V. wil branchegenoot Hutten B.V. overnemen. 'Samen nog meer impact maken.'
Michael van der Kroft en gastvrouw Emy Koster binden zich aan cateraar UMA Concepts, specialist in food & hospitality. Bij UMA staan duurzaamheid, kwaliteit, creativiteit en design centraal. Michael en Emy zullen UMA versterken in hun missie om unieke, hoogwaardige culinaire ervaringen te creëren.
Het grootste restaurant ter wereld zal tijdens deze Olympische Spelen in Parijs de deuren openen. Het organiserend comité verwacht op alle locaties in totaal meer dan 13 miljoen maaltijden te serveren. Het belooft de grootste operatie ooit te worden.