Sterchef Margo Reuten over haar menukaart: 'Waar zie je dit nog in het topsegment?'

Sterchef Margo Reuten over haar menukaart: 'Waar zie je dit nog in het topsegment?'

Keuzevrijheid voor gasten en inspiratie voor de nieuwe generatie koks; dát is volgens chef-kok Margo Reuten van restaurant Da Vinci* de kracht van haar menukaart. Ze beantwoordt 7 vragen voor de serie 'Chefs over hun menukaart' van Misset Horeca. 'Soms moeten we onszelf afremmen.'

Piet Rutten en Cas Spijkers van De Swaen.

Bon Chef! een ode aan Cas Spijkers

Chef Cas Spijkers is al bijna 10 jaar niet meer onder ons; hij overleed op 29 oktober 2011. Reinold Vugs, een schrijver die als scholier werkte als afwasser bij De Swaen van Cas Spijkers, heeft nu - 10 jaar na de dood van deze grote chef - een boek over hem geschreven: Bon Chef!

 (c) Kyonne Leyser

Drie chefs strijden om titel Bocuse d'Or Nederland 2021

Drie chefs strijden maandag 20 september in de Nederlandse finale van de kookwedstrijd Bocuse d'Or. De wedstrijd vindt plaats op de beursvloer van Gastvrij Rotterdam in Ahoy.

Credit: Mark Engelen

Acht bekende chefs maken iconische snacks na in tv-serie Snackmasters

Bobby Rust, Ron Blaauw, Jacob Jan Boerma, Dennis Huwaë, Hans van Wolde, Margo Reuten, Richard van Oostenbrugge en André Gerrits zijn de acht chef-koks die strijden om de titel Snackmasters 2021.

Margo Reuten en Ricardo Eshuis met de geslaagden.

Eerste diploma SVH Gespecialiseerd kok uitgereikt aan Kookstudio Thorn

In restaurant Da Vinci* in Maasbracht is door de SVH Meesters Margo Reuten (SVH Meesterkok) en Petro Kools (SVH Meestergastheer) het diploma SVH Gespecialiseerd kok uitgereikt aan een student van Kookstudio Thorn.

Margo Reuten

Relais & Chateaux: chefs maken box voor jaarwisseling

Box voor jaarwisseling. De kerstboxen zijn nog maar net de deur uit nu drie chefs van Relais & Châteaux zich - net als veel collega's - richten op een smakelijke jaarwisseling. 'Als er niet gefeest kan worden, dan tenminste wel lekker gegeten.'