Bolenius

Restaurant Bolenius* opent tweede restaurant bij Rembrandtpark

Begin april opent Luc Kusters zijn tweede restaurant. Bolenius Rembrandtpark komt in het Rembrandt Park One gebouw in Amsterdam-West.

Horeca

Luc Kusters van Bolenius gaat koken voor gasten Keukenhof

Chef en ondernemer Luc Kusters van sterrestaurant Bolenius gaat vanaf dit voorjaar koken voor bezoekers van De Keukenhof. Hij maakt een speciaal Keukenhofdiner van zes gangen met alleen duurzame en puur Nederlandse ingrediënten.

Chef-kok René Brienen overhandigt de eerste Limburgse asperges van de koude grond overhandigd aan acteur Huub Stapel en aan collega-chef Luc Kusters. Fotocredits: Ferry Vloet.
Horeca

Eerste verse witte asperges overhandigd aan Huub Stapel

Limburgse asperges en chef-kok René Brienen zijn de afgelopen tien jaar steeds meer onlosmakelijk met elkaar verbonden. Elk voorjaar viert Brienen het witte goud en gaat hij 'op aspergebedevaart'. Dit jaar werd een Frietje Asperges-ham-ei 2.0 gemaakt voor Huub Stapel.

Horeca

Luc Kusters verhuist Bolenius tijdelijk naar Den Haag

Luc Kusters opent een Bolenius pop-uprestaurant in Staybridge Suites, Den Haag. Vanaf vrijdag 11 december verhuist hij zijn voltallige brigade vier opeenvolgende weekenden naar de Hofstad.

Horeca

24H Chefs haalt met 55.600 euro recordbedrag op voor het Rode Kruis

Het 24 uurs event van 24H Chefs op zondag 17 februari, waarin 24 Topchefs koken voor het Rode Kruis, heeft een recordbedrag opgehaald. In combinatie met de online veiling werd het recordbedrag van € 55.600,- opgehaald.

Gesponsord
Gesponsord
Horeca

Gesponsord Toppers uit Amsterdamse culinaire wereld in Meet the Chef

Meet The Chef is een online mini-serie die voor het eerst topchefs van eigen bodem op de kaart zet. Nederland heeft enorm veel te bieden op culinair vlak, en de zes afleveringen geven een exclusieve kijk in het leven van chefs die op het hoogste niveau werken.