1. Tips tegen vliegen: Hoe kan je ze weren en bestrijden?
  2. Hoe ga je als horecaondernemer om met publicaties van de NVWA?
  3. Een professionele vaatwasmachine ontkalken: zo doe je dat
  4. NVWA: Steeds meer spoedsluitingen in horeca door plaagdieren
  5. Dit kun je doen tegen mieren in je horecabedrijf
  6. Tips tegen fruitvliegjes in de horeca: Hoe kun je ze weren en bestrijden?
  7. Onderhoud horecameubilair: tips hoe je de levensduur verlengt
  8. Leidingen en biertap reinigen: 'Reinheid zit in de regelmaat'
  9. Bakwand schoonmaken: bijhouden, ontvetten en laten glanzen
  10. Gesponsord'De klant eist dat de hygiëne op orde is'
  11. Interieurtrends 2022: van armleuningen, stoffen op wanden tot kleinere meubels en robots
  12. Schoonmaakroutine voor de bakwand: dagelijkse en wekelijkse taken
  13. Ontslag op staande voet 'vieze' kok onterecht
  14. Van der Valk gaat duurzaam schoonmaken
  15. Tarieven NVWA max 1,7 procent omhoog in 2021
  1. A&O Hostels creëert de nieuwe functie Hygiëne Officer
  2. Aquafox: 'Spoelwater doodt 99,99% van het coronavirus'
  3. Luchtzuiveringsapparaat Ozonos
  4. Coronaproof schoonmaken: waar moet je op letten?
  5. NVWA maakt inspectieresultaten horeca per 1 september openbaar
  6. Is glazen spoelen in een spoelbak veilig en hygiënisch?
  7. GesponsordIs jullie horecazaak al klaar voor 1 juni?
  8. Algarve introduceert Clean & Safe-certificaat voor toerisme
  9. Accor en Bureau Veritas lanceren label voor hygiënemaatregelen
  10. 1,5 miljoen euro voor Apicbase
  11. Meer horecazaken onder verscherpt toezicht NVWA
  12. GesponsordTork Reflex maakt keukenwerk gemakkelijker en efficiënter
  13. Toiletonderzoek: 'Kans op een schoon toilet in horeca hoger dan in ziekenhuis'
  14. Weg met piercings en plakplaatjes
  15. VR trekt aandacht op Bunzl-stand