1. Reiniging vaatwasmachine: Trek er tijd voor uit, het loont
  2. 9 Tips om muggen te weren tijdens muggenplaag
  3. Tips om wespen te weren van het horecaterras
  4. Tips tegen vliegen: Hoe kan je ze weren en bestrijden?
  5. Hoe ga je als horecaondernemer om met publicaties van de NVWA?
  6. Een professionele vaatwasmachine ontkalken: zo doe je dat
  7. NVWA: Steeds meer spoedsluitingen in horeca door plaagdieren
  8. Dit kun je doen tegen mieren in je horecabedrijf
  9. Tips tegen fruitvliegjes in de horeca: Hoe kun je ze weren en bestrijden?
  10. Onderhoud horecameubilair: tips hoe je de levensduur verlengt
  11. Leidingen en biertap reinigen: 'Reinheid zit in de regelmaat'
  12. Bakwand schoonmaken: bijhouden, ontvetten en laten glanzen
  13. Gesponsord'De klant eist dat de hygiëne op orde is'
  14. Interieurtrends 2022: van armleuningen, stoffen op wanden tot kleinere meubels en robots
  15. Schoonmaakroutine voor de bakwand: dagelijkse en wekelijkse taken
  1. Ontslag op staande voet 'vieze' kok onterecht
  2. Van der Valk gaat duurzaam schoonmaken
  3. Tarieven NVWA max 1,7 procent omhoog in 2021
  4. A&O Hostels creëert de nieuwe functie Hygiëne Officer
  5. Aquafox: 'Spoelwater doodt 99,99% van het coronavirus'
  6. Luchtzuiveringsapparaat Ozonos
  7. Coronaproof schoonmaken: waar moet je op letten?
  8. NVWA maakt inspectieresultaten horeca per 1 september openbaar
  9. Is glazen spoelen in een spoelbak veilig en hygiënisch?
  10. Angst regeert en houdt horeca in wurggreep
  11. GesponsordIs jullie horecazaak al klaar voor 1 juni?
  12. Algarve introduceert Clean & Safe-certificaat voor toerisme
  13. Accor en Bureau Veritas lanceren label voor hygiënemaatregelen
  14. De anderhalve-meter-horeca, hoe dan?
  15. 1,5 miljoen euro voor Apicbase