Nieuwe naam in Top 3 Misset Horeca Superlijst 2020

Nieuwe naam in Top 3 Misset Horeca Superlijst 2020

De Top-10 van de Superlijst verschuift behoorlijk. Uiteraard valt De Leest eruit, waardoor voor het eerst sinds 2014 een nieuwe naam in de top-drie staat. Dat jaar kwam Inter Scaldes na de sluiting van Oud Sluis die top-3 binnen. Nu klimt Tribeca naar plek 3 in de Misset Horeca Superlijst 2020.

Misset Horeca Superlijst 2020

Misset Horeca Superlijst 2020

Traditioneel maken we jaarlijks de balans op na de bekendmaking van de vier restaurantgidsen Lekker, Gault&Millau, Michelin en Grootspraak: welke restaurants scoren gemiddeld het beste? Dat is de jaarlijkse Misset Horeca Superlijst, met ruim 300 restaurants. Inter Scaldes voert de Superlijst 2020 aan.

Onno Kokmeijer

Onno Kokmeijer, Nico Boreas en Joris Bijdendijk over puntenwinst in GaultMillau

GaultMillau presenteerde maandag 2 december 2019 haar gids voor 2020. De restaurants Ciel Bleu, Sabero en Rijks behoren tot de belangrijkste stijgers in de gids. We spraken met de chefs kort na de uitreiking. Zo zegt Onno Kokmeijer van Ciel Bleu (van 18,5 naar 19 punten): aandacht betaalt zich uit.

Godfried van der Lugt

Godfried van der Lugt over GaultMillau gids van 2020

Godfried van der Lugt van GaultMillau Nederland reageert kort na de gidspresentatie op maandag 2 december 2019 op de nieuwe culinaire gids voor volgend jaar. Waarom een nieuwe categorie met populaire adressen? Ook horen we hem uit over de Lifetime Achievement award voor Toine Hermsen.

Winnaars en stijgers van GaultMillau 2020 op een rij

Winnaars en stijgers van GaultMillau 2020 op een rij

In aanwezigheid van pers en meer dan 700 professionals uit de restaurantsector kwam maandagmiddag de GaultMillau gids 2020 uit. De vernieuwde GaultMillau restaurantgids bevat meer dan 800 aanbevolen adressen in Nederland.

Soenil Bahadoer is een van de chefs die kookt tijdens het benefietdiner.

Soenil Bahadoer is Chef van het Jaar GaultMillau 2020

Soenil Bahadoer van De Lindehof in Nuenen is verkozen tot Chef van het Jaar door GaultMillau 2020. 'Hij heeft alle offers gebracht die nodig waren om te staan waar hij nu staat', meldt de jury over deze tweesterrenchef.