LEVANTOgroep
Restaurant Noble wordt Noble Gastro House
'Goed eten, betaalbare wijnen en een relaxte sfeer', dat belooft Edwin Kats vanaf vandaag met Noble Gastro House, de nieuwe naam van Restaurant Noble aan het Wilhelminaplein in Den Bosch.
'Goed eten, betaalbare wijnen en een relaxte sfeer', dat belooft Edwin Kats vanaf vandaag met Noble Gastro House, de nieuwe naam van Restaurant Noble aan het Wilhelminaplein in Den Bosch.
Noble Kitchen heeft volgens Gault&Millau hét Terras van het Jaar. Noble Kitchen volgt daarmee De Bloemenbeek* in De Lutte op.
Noble in Den Bosch en Het Roode Koper in het Gelderse Leuvenum zijn twee van de zeven restaurants die hun Michelinster kwijt zijn geraakt. Dat de druk die met zo'n ster gepaard gaat nu wellicht wat zal afnemen, zien beiden niet gebeuren. 'Ik denk dat we er juist een schepje bovenop doen', zegt Edwin Kats, eigenaar van Noble.
Noble Kitchen in Cromvoirt en restaurant Noble in Den Bosch zetten de deuren open voor mensen die nieuwsgierig zijn naar werken in de horeca. Met de Noble Kitchen Job Fair hopen de twee sterrestaurants van Edwin Kats nieuw personeel te werven.
Vanaf 1 maart 2022 switcht Restaurant Noble* in 's-Hertogenbosch van zes dagen naar vijf dagen open per week met als sluitingsdagen zaterdag en zondag. Na uitvoerig overleg met zijn teamgenoten besluit Edwin Kats dat dit de beste manier is om in de voorlopige krappe arbeidsmarkt de juiste kwaliteit te kunnen bieden
Chef Cas Spijkers is al bijna 10 jaar niet meer onder ons; hij overleed op 29 oktober 2011. Reinold Vugs, een schrijver die als scholier werkte als afwasser bij De Swaen van Cas Spijkers, heeft nu - 10 jaar na de dood van deze grote chef - een boek over hem geschreven: Bon Chef!