Saskia Smeenk

Saskia Smeenk nieuwe maître sommelier restaurant Daalder*

Na een korte tussenstap naar Restaurant Smit Bokkum in Volendam is Saskia Smeenk weer terug in het hoogste segment van gastronomie bij Dennis Huwaë's Daalder Amsterdam.

Dennis Huwaë sluit Daalder Atelier

Dennis Huwaë sluit Daalder Atelier

Dennis Huwaë sluit per 1 augustus zijn Daalder Atelier op de Lindengracht in Amsterdam, waar zijn carrière als ondernemer is gestart. Een deel van het personeel verhuist naar Restaurant Daalder op de Postjesweg om te helpen met de jacht naar een tweede Michelinster.

Dennis Huwae

Daalder opent pop-up op Museumplein

Sterrestaurant daalder opent van 15 tot en met 18 september een pop-uprestaurant op de kunstgalerie Haute Photographie op het Museumplein in Amsterdam.

Nieuw concept Daalder Culinair: openluchtrestaurant Baro

Nieuw concept Daalder Culinair: openluchtrestaurant Baro

Baro is het nieuwste concept van Daalder Culinair. Openluchtrestaurant Baro moet de bohemien flair van badplaatsen op Ibiza en de energie van Tulum naar de Postjesweg in Amsterdam brengen.

Dennis Huwaë streeft naar meer Michelinsterren

Dennis Huwaë streeft naar meer Michelinsterren

Chefkok en eigenaar Dennis Huwaë verhuisde zijn sterrenrestaurant Daalder naar de oude edelsmedenschool 'Het Sieraad' in Amsterdam-West en recent heropende hij met Daalder Atelier, zonder veel ruchtbaarheid, de gerenoveerde locatie aan de Lindengracht. Misset Horeca sprak met hem over de verhuizing en zijn plannen.

Gerecht van Erik en Julien van Loo - Parkheuvel. Fotocredits Lyan van Furth - LVFFood

Nederlander Lyan van Furth uitgeroepen tot 'Food Photographer of the Year'

Lyan van Furth is voor de derde keer benoemd tot 'Food Photographer of the Year' door 't internationale fotografieplatform Foodelia. Elk jaar zoekt een jury uit duizenden inzendingen de sterkste culinaire foto's ter wereld.